Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » 1η Προκήρυξη Δράσης «Επιστήμη και Κοινωνία»
1η Προκήρυξη Δράσης «Επιστήμη και Κοινωνία»

1η Προκήρυξη Δράσης «Επιστήμη και Κοινωνία»

200 χρόνι πό την Ελληνική  Επανάσταση 

Δημοσιεύθηκε η 1η Προκήρυξη της Δράσης « και Κοινωνία» με τίτλο «200 χρόνια από την ».

Κύριος στόχος της Προκήρυξης είναι η στήριξη της δημόσιας ς ερευνητικών έργων ή δράσεων σχετικών με την Επανάσταση του 1821 και την επίδρασή της στη διαμόρφωση της σύγχρονης Ελλάδας. Η συνολική δημόσια δαπάνη της Προκήρυξης ανέρχεται στα 1.030.000€.

Με την παρούσα Προκήρυξη εγκαινιάζεται ένας νέος κύκλος δράσεων του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ. για την «Επιστήμη και την Κοινωνία», που αποσκοπούν στη διάχυση της επιστημονικής γνώσης στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Η ολο της εν λόγω δράσης θα πραγματοποιηθεί το , έτος ορόσημο για τη χ μας, καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την , η σημασία της οποίας υπήρξε καταλυτική για την ελληνική και ευρωπαϊκή ιστορία.

Τα ενδιαφερόμενα /ΕΠ των ΑΕΙ και των ΑΣΕΙ, το ερευνητικό προσωπικό των Ερευνητικών Κέντρων και Ινστιτούτων (ΕΚ-Ι), καθώς και φυσικά πρόσωπα, υπό την προϋπόθεση ότι η πρότασή τους θα έχει γίνει αποδεκτή από αντίστοιχο Τμήμα ΑΕΙ ή Ινστιτούτο ΕΚ, να υποβάλουν προτάσεις στο πλαίσιο της παρούσας προκήρυξης «200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση» με τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στο συνημμένο αρχείο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση