Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΥΓΕΙΑ » ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ » Παρελθόν από τη διοίκηση του ΑΓΝΒ ο Χαρ. Μπαλλής
Παρελθόν  από τη διοίκηση του ΑΓΝΒ ο Χαρ. Μπαλλής

Παρελθόν από τη διοίκηση του ΑΓΝΒ ο Χαρ. Μπαλλής

Παρελθόν αποτελεί ο μέχρι πρότινος υπο Χαρ. Μπαλής από τη διοίκηση του “Αχιλοπούλειου” υ Βόλου, μετά τη λήξη της ς του, αν και του προτάθηκε νέα με τα ίδια καθήκοντα.

Ο κ. Μπαλής, μεθοδικός τεχνος, εκτελούσε χρέη διοικητή και συνέχισε ως αναπληρωτής με το νέο διοικητή Ματθ. Ματθαίο Δραμητινό και με τη λήξη της θητείας του, αποχωρεί, επιστρέφοντας στη δημόσια εκπαίδευση.

Ο Σύλλογος εργαζομένων στο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:«Θα θέλαμε με τη σειρά μας να εκφράσουμε την εκτίμησή μας για έναν άνθρωπο που με την στάση του την συμπεριφορά του και τις γνώσεις του συνέβαλε θετικά στο μέτρο του δυνατού στην απρόσκοπτη λειτουργία του νοσοκομείου και στην αναβάθμισή του.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του συνέπεσε με την εμφάνιση πολλών δυσκολιών, που ανέτρεψαν δεδομένα και δημιούργησαν αντίξοες συνθήκες.

Ωστόσο προσπάθησε και συνδύασε την καθημερινή διοικητική με δράσεις και αποφάσεις προς όφελος πάντα του νοσοκομείου και των ασθενών.

Ο βαθμός επίτευξης των στόχων που έθετε και ο τρόπος λειτουργίας ήταν προϊόν συλλογικής και άοκνης εργασίας όλων μας.

Αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι ένας πολύτιμος συνεργάτης, συαστάτης που έβαλε πλάτη για πολλούς μήνες μόνος του διοικώντας το νοσοκομείο με ήθος, αθόρυβα με εργασιακή γαλήνη, προσπάθησε και έδωσε σημασία σε πράγματα που αξίζουν και πάντα μπροστά το «εμείς» και όχι το «εγώ». Ο πύχης τέθηκε πολύ ψηλά.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία με έναν άνθρωπο με ανοιχτή ματιά, με όραμα, δημιουργικότητα.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε πως θα «συναντηθούμε» ξανά, καθώς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για το Νοσοκομείο μας όπως μαζί προσπαθήσαμε.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την καλή συνεργασία και την αμέριστη βοήθεια που μας προσέφερε και να του ευχηθούμε καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα στην εκπαίδευση στην οποία έχει να δώσει πολλά. Όπου θα εμπλουτίζει πλέον με τις γνώσεις του τους ές του”.

"Αλιεύοντας" την είδηση