Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΤΡΙΚΑΛΑ » Βουβό «αντίο» στην Βάια Γκανιά
Βουβό «αντίο» στην Βάια Γκανιά

Βουβό «αντίο» στην Βάια Γκανιά

Ο επίλογος του άγριου φονικού του Μεγλοχωρίου γράφτηκε το πόγευμα της Τρίτης.

Η 45χρονη Βάια Γκανιά, η οποία έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της Κ. Μπ., σε ένα έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, κηδεύτηκε στον Ι.. Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων, όπου ζουν οι γονείς της.

Συγγενείς και φίλοι προσήλθαν για να αποχαιρετήσουν την άτυχη , που αφήνει πίσω της τρία παιδιά, δυο εκ των οποίων ανήλικα.

Εντωμεταξύ σε δήλωσή τους στο trikalavoice.gr  νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης οι δυο του 52χρονου θύτη Κ. Μπ. σημείωσαν ότι ο αυτός βρισκόταν «εν βρασμώ ψυχής» όταν διέπραξε το έγκλημα.

Συντετριμμένος εμφανίζεται ο 52χρονος Κ. Μπ., ο οποίος ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη σύζυγό του Βάια Γκανιά, «σε κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής».

Αναλυτικά η δήλωση των συνηγόρων υπεράσπισης στο trikalavoice.gr

«Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε συντετριμμένος στον κο Εισαγγελέα. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του από τον κο Ανακριτή. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι αθλία. Πρόκειται για την κορύφωση μιας οικογενειακής ς. Εντοπίζουμε και τοποθετούμε τα αίτια με το δεδομένο της εμφανούς και αυτονοήτου αιφνίδιας υπερς και ς των συναισθημάτων και του πάθους, τα οποία τον κατέκλυσαν συνεπεία των όσων με έντονο και απολύτως μειωτικό τρόπο ως οικογενειάρχη και ως άνδρα απηύθυνε σε αυτόν η εκλιπούσα. Έτσι χωρίς συνείδηση και αντίληψη, σε αυτή την κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής, επήλθε η μοιραία κατάληξη. Δεν υπήρχε προμελέτη του και ούτε συνειδητή πράξη του, δηλώνει συντετριμμένος και χωρίς να μπορεί να κατανοήσει ακόμη τι έχει συμβεί.

Εκ της υπεράσπισης

ικόλαος

Στέφανος Μπέης»

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση