Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Την Σοφία Αμούντζα βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου
Την Σοφία Αμούντζα βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου

Την Σοφία Αμούντζα βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου

Την Σοφία Αμούντζα, με καταγωγή από τη γενέτειρα του Ρήγα Βελεστινλή, το Βελεστίνο, βράβευσε, χθες, Πέμπτη 30 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου στην έναρξη της συνεδρίασής του, για την καινοτομία της:“Η ολιστική στην Ελλάδα και Φεστιβάλ Ολιστικής ζωής Ένας διαφορετικός τρόπος να ζεις”.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Νασίκας, προσέφερε την τιμητική πλακέτα στην Σοφία Αμούντζα και τόνισε τη σημασία της ανάδειξης κάθε καινοτόμου πρωτοβουλίας, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από νέους δραστήριους ανθρώπους και δη του τόπου καταγωγής μας.

Η τιμώμενη 

Η Σοφία Αμούντζα, είναι πτυχιούχος του Α.Π.Θ και GRAFTS. επιστημονική συνεργάτης ΑΟΤΕ της ΓΓΑ, με έρευνα στην “Oλιστική προσέγγιση αθλητών υψηλών επιδόσεων”. Είναι καινοτόμος “Ολιστικής ζωής στην Ελλάδα”. Ένας διαφορετικός τρόπος να ζεις.

Πρωταθλήτρια Ελλάδος επί πολλά χρόνια στο Tae Kwon Do, Grandmaster 7 Dan, με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις και τοποθέτηση στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Η πρώτη που έφερε στην Ελλάδα το 2000 την μέθοδο Tae Bo & Active Tae Bo με και το 2008 έναν διαφορετικό, υγιεινό και ποιοτικό τρόπο ζωής των Ελλήνων, με την αυθεντική εκδοχή του Holistic Fitness and Holistic Life Style (Ολιστική στην Ελλάδα).

Οραματίστηκε ένα φεστιβάλ για όλους και κατάφερε να το υλοποιήσει και να παντρέψει με γνώση και πολυετή εμπειρία διαφορετικές φιλοσοφίες, με την επιστήμη της άσκησης και της υγείας. Μέσα από την ενημέρωση με τις τελευταίες εξελίξεις και την φαντασία, την οδήγησαν να εμπνευστεί έναν καινοτόμο τρόπο σκέψης. Με στρατηγική και σχεδιασμό, θέτοντας στόχους, παρόλο τις πολλές δυσκολίες, κατάφερε να γίνει η ιδέα αυτή πράξη με την πρώτη διοργάνωση του “Ολιστικού Φεστιβάλ” στην Σύρο το 2017. Καινοτομεί στην Ελλάδα και καταφέρνει να γίνει γνωστή και στο εξωτερικό.

Τα τελευταία 6 χρόνια και σε συνεργασία με την COCO-MAT, πραγματοποιεί ανοιχτές εισηγήσεις για την διάδοση της ολιστικής ζωής με σκοπό την σωστή πληροφορία και τη γνώση σε βάθος, γύρω από τον ολιστικό (ολοκληρωμένο) τρόπο ζωής, έτσι ώστε να βελτιώσει την καθημερινότητα των ανθρώπων και να τους μετατρέψει σε coach του εαυτού τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση