Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Εργασίες άμεσης αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο Δήμου Ρήγα Φεραίου
Εργασίες άμεσης αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο Δήμου Ρήγα Φεραίου

Εργασίες άμεσης αποκατάστασης βλαβών στο οδικό δίκτυο Δήμου Ρήγα Φεραίου

Με εντατικούς ρυθμούς παρά την αστάθεια των καιρικών συνθηκών, συνεχίζονται οι εργασίες του έργου «ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ Π.Ε ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ), συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ.

Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών και η άρση της επικινδυνότητας του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, οι οποίες προκλήθηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της 12-01-2018 και σύμφωνα με την με αρ.πρωτ.46/15-01-2018 απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κηρύχτηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας (από πλημμύρες ) ο Δήμος Ρήγα Φεραίου.

Οι εργασίες αφορούν στην ανακατασκευή, στη συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα των οδών και σε τοπικές επεμβάσεις (ταπητήδια –λακκούβες) όπου υπάρχει ανάγκη στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΈ Μαγνησίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οι ανωτέρω επεμβάσεις θα γίνουν στις παρακάτω θέσεις :
1) Εθνική οδό Βόλου Λάρισας (από Κόμβο Χλόης – όρια Νομού)
2) Κανάλια – Καλαμάκι
3) Κανάλια –Κεραμίδι
4) και επαρχιακό οδικό δίκτυο Αερινό
για τις οποίες έχει γίνει καταγραφή και εντοπισμός βλαβών μετά τη θεομηνία της12/01/2018.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Καθημερινές είναι οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε οδικά τμήματα τα οποία χρήζουν άμεσης αποκατάστασης από ζημιές που δημιουργήθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα. Η καταγραφή των ζημιών έχει γίνει σε συνεργασία με τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες και τον Δήμο Ρήγα Φεραίου αμέσως μετά την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας να είναι παρούσα με δικά της μηχανήματα για την αποκατάσταση των ζημιών. Είμαστε δίπλα στους πολίτες, τους ακούμε, καταγράφουμε τα προβλήματα και σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τους Δήμους αποκαθιστούμε τις ζημιές και υλοποιούμε νέα έργα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μέχρι 1η Σεπτεμβρίου υπογραφή συμφωνίας για χρήση του σταδίου Νεάπολης από Ολυμπιακό και Νίκη… - https://t.co/aiY83cJ7Gh -

  • Τελετή ορκωμοσίας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/MQtTh63RlF -

  • Στο αναπτυξιακό εργαλείο της ΟΧΕ  Β. Σποράδων αναφέρθηκε ο πpεριφερειάρχης Θεσσαλίας από την Αλόννησο… - https://t.co/x2phQPS8wI -

"Αλιεύοντας" την είδηση