Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Στην Κτηματική Υπηρεσία Μαγνησίας ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός
Στην Κτηματική Υπηρεσία Μαγνησίας ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός

Στην Κτηματική Υπηρεσία Μαγνησίας ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός

Στην Κτηματική Υπηρεσία Μαγνησίας  βρέθηκε  ο υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικός κι ενημερώθηκε πλήρως   για τις εκκρεμότητες που αφορούν στη νομιμοποίηση έργων στον αιγιαλό Κάτω Γατζέας, Καλών Νερών, Αφήσσου και Αγίας Κυριακής Τρικερίου.

Όπως διαπιστώθηκε, συνέπεια των εκκρεμοτήτων δεν έγινε   η αδειοδότηση επισκευής και αποκατάστασης δρόμων, κρηπιδωμάτων και λιμενικών έργων,  ενώ επιβλήθηκαν  και πρόστιμα στους καταστηματάρχες για «παράνομη χρήση» αιγιαλού.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την Κτηματική Υπηρεσία, ακίνητο «φιλέτο» μπροστά στην παραλία της Μηλίνας, το οποίο είχε παραχωρηθεί στον Δήμο για αξιοποίηση, κινδυνεύει να επανέλθει στην Κτηματική Υπηρεσία, λόγω παρέλευσης προθεσμίας, χωρίς να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από την απερχόμενη  δημοτική αρχή για αξιοποίηση του χώρου,  όπως προέβλεπε η σύμβαση παραχώρησης.

Σύμφωνα με τον κ. Μιτζικό, η  δημοτική αρχή θα πρέπει να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα του Δήμου στο συγκεκριμένο ακίνητο και να αξιοποιηθεί προς όφελος των δημοτών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η οριοθέτηση των οικισμών Πηλίου συζητήθηκε μεταξύ Ζέττας Μ. Μακρή και υπουργού επικρατείας - https://t.co/9xzZxDYOw9 -

  • Στ. Λημνιός: Να σταματήσει η καύση σκουπιδιών και πετ κωκ από οποιαδήποτε βιομηχανία μέσα στην πόλη… - https://t.co/0jF7aeJaFQ -

  • Π.Π.Μ.: Ζήτω η μιζέρια του Βόλου - https://t.co/Jk5jvpCTNE -

"Αλιεύοντας" την είδηση