Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στη γέφυρα Μπελεγρίνο ο Υφυπουργός Υποδομών και ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου
Στη γέφυρα Μπελεγρίνο ο Υφυπουργός Υποδομών και ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου

Στη γέφυρα Μπελεγρίνο ο Υφυπουργός Υποδομών και ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου

O Υφυπουργός Υποδομών ίκος Ταχιάος επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο οτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικό, μετά την βιβλική καταστροφή, τη Γέφυρα Μπελεγρίνο στα Καλά Νερά.

Κατά την επίσκεψη τονίστηκε η συν για λύση του προβλήματος διέλευσης βαρέων οχημάτων από τα οποία εξαρτώνται πλείστες επιχειρήσεις. Είναι άμεση η ανάγκη για θέματα όπως η καυσίμων και τροφίμων , μεταφορές, οι κατασκευές και η εν εξελίξει κατασκευή και αποκατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η συν με τον Υφυπουργό Υποδομών για την άμεση έναρξη εργασιών αποκατάστασης των αγωγών του Φράγματος Παναγιώτικο.

Ολοσχερής καταστροφή των αγωγών στο Φράγμα Παναγιώτικο 

Αυτοψία στο Φράγμα Παναγιώτικο έκανε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. με τον Διευθυντή Ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ Κώστα Παπαδάκη, τον Υπεύθυνο Ύδρευσης του Δήμου Γ. Μανούδη και τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης Απ. Διανέλλο.

Είναι εμφανής η ολοσχερής καταστροφή των αγωγών και κατάπτωσή τους μέσα στην κοίτη του τος.

Ο κ.   είχε  επιτόπου τηλεφωνική με τον Αναπληρωτή  Θ. Λιβάνιο για τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται  για την τάχιστη αποκατάσταση των αγωγών Ύδρευσης του Φράγματος Παναγιώτικο.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση