Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στη γέφυρα Μπελεγρίνο ο Υφυπουργός Υποδομών και ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου
Στη γέφυρα Μπελεγρίνο ο Υφυπουργός Υποδομών και ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου

Στη γέφυρα Μπελεγρίνο ο Υφυπουργός Υποδομών και ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου

O Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικό, μετά την βιβλική καταστροφή, τη Γέφυρα Μπελεγρίνο στα Καλά Νερά.

Κατά την τονίστηκε η συν για λύση του προτος διέλευσης βαρέων οχημάτων από τα οποία εξαρτώνται πλείστες . Είναι άμεση η ανάγκη για θέματα όπως η καυσίμων και τροφίμων , μεταφορές, οι κατασκευές και η εν εξελίξει κατασκευή και αποκατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η συν με τον Υφυπουργό Υποδομών για την άμεση έναρξη εργασιών αποκατάστασης των αγωγών του Φράγματος Παναγιώτικο.

Ολοσχερής καταστροφή των αγωγών στο Φράγμα Παναγιώτικο 

Αυτοψία στο Φράγμα Παναγιώτικο έκανε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχ. με τον Διευθυντή Ύδρευσης της Κώστα Παπαδάκη, τον Υπεύθυνο Ύδρευσης του Δήμου Γ. Μανούδη και τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης Απ. Διανέλλο.

Είναι εμφανής η ολοσχερής καταστροφή των αγωγών και κατάπτωσή τους μέσα στην κοίτη του ρέματος.

Ο κ.   είχε  επιτόπου τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αναπληρωτή  ΥΠΕΣ Θ. Λιβάνιο για τις άμεσες ενέργειες που απαιτούνται  για την τάχιστη αποκατάσταση των αγωγών Ύδρευσης του Φράγματος Παναγιώτικο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση