Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Οι δημοσιογράφοι της Περιφέρειας στηρίζουν τους πλημμυροπαθείς της Μηλίνας
Οι δημοσιογράφοι της Περιφέρειας στηρίζουν τους πλημμυροπαθείς της Μηλίνας

Οι δημοσιογράφοι της Περιφέρειας στηρίζουν τους πλημμυροπαθείς της Μηλίνας

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους και την στήριξη προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας εξεδήλωσαν οι δημοσιογράφοι της Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) μαζί με το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών της ΕΣΗΕΠΗΝ (Σ), απέστειλαν μια μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών, προκειμένου να δοθούν σε πλημμυροπαθείς.

Τα εμφιαλωμένα , μετά από απόφαση του Δ.Σ. της , Στερεάς ς και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕΕ), προωθήθηκαν για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Μηλίνας και άλλων οικισμών του Ν. Πηλίου, όπου επίσης υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης με πόσιμο , μετά την καταστροφική πλημμύρα.

Η των εμφιαλωμένων νερών έγινε στο Δήμο Ν. Πηλίου στα Καλά Νερά, καθώς λόγω μιας κατεστραμμένη ς δεν μπορεί να περάσει μεγάλο φορτηγό για Ν. Πήλιο, παρουσία του δημάρχου Ν. Πηλίου Μιχ. Μιτζικού, του προέδρου της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Γ. Τσιγκλιφύση και του αντιπρόεδρου του Επικουρικού Ταμείου Αρωγής Συντακτών (ΕΤΑΣ) Θεσσαλίας, Στερεάς ς και Εύβοιας Δημ. Χορταργιά.

Η ΕΣΗΕΘΣτΕΕ και το ΕΤΑΣ συγχαίρουν τους συνάδελφους της ΕΣΗΕΠΗΝ και του Σ για την πολύ σημαντική πρωτοβουλία τους, δείγμα της αλληλεγγύης και της ενσυναίσθησης του δημοσιογραφικού κόσμου. Η βοήθεια που εστάλη θα ανακουφίσει τους συμ μας στο Ν. Πήλιο που βιώνουν πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες διαβίωσης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση