Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Χωρίς ναυαγοσώστη παραλίες του Δήμου Ν. Πηλίου
Χωρίς ναυαγοσώστη παραλίες του Δήμου Ν. Πηλίου

Χωρίς ναυαγοσώστη παραλίες του Δήμου Ν. Πηλίου

Η έλλειψη  ναυαγοσωστών στις  παραλίες του Δήμου . Πηλίου, τέθηκαν επί τάπητος κατά τη που έγινε σήμερα το πρωί,  μεταξύ του αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Μηλεών Ευ. Νασιόπουλου και του  προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κ. Νερών Κώστα Γραμμένου, με τον λιμενάρχη Βόλου, πλοίαρχο Μανώλη Κανάλη.

Η έγινε με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου, με αφορμή το γεγονός ότι στις πέντε πολυσύχναστες παραλίες του Δήμου δεν υπάρχουν , με αποτέλεσμα το Λιμεναρχείο, που κάνει ελέγχους κάθε εβδομάδα, να έχει καλέσει σε έγγραφη τον Δήμο και σήμερα να βρίσκεται στη διαδικασία επιβολής προστίμου.

Ο αντιδήμαρχος εξήγησε στον λιμενάρχη, ότι ο έχει κάνει μέχρι σήμερα δύο διαγωνισμούς για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών, που απέβησαν άκαρποι και για το λόγο αυτό, δεν υπάρχουν στις παραλίες.

Από την πλευρά του ο λιμενάρχης επισήμανε στους πολιτικούς παράγοντες ότι η των ορίζει ότι οι Δήμοι πρέπει να έχουν ναυαγοσώστες στις πολυσύχναστες παραλίες από τις αρχές Ιουνίου, ενώ Κοινή Υπουργική Απόφαση ορίζει ότι, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, εκτός από τους Δήμους συνυπεύθυνοι θεωρούνται και οι στους οποίους οι Δήμοι παραχώρησαν χώρο για ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων.

Ο κ. Κανάλης, πρότεινε στους κ.κ. Νασιόπουλο και Γραμμένο, να προσπαθήσουν πάση θυσία να βρουν λύση για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί ώστε να αποφευχθούν τα πρόστιμα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση