Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Αποπροσανατολίστηκαν μοτοσικλετιστές στο Πήλιο
Αποπροσανατολίστηκαν μοτοσικλετιστές στο Πήλιο

Αποπροσανατολίστηκαν μοτοσικλετιστές στο Πήλιο

Τον προσανατολισμό τους  έχασαν  δύο μοτοσικλετιστές  στο Πήλιο, λόγω πυκνής ομίχλης, και σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό τους .
Πριν  μία ώρα, οι δύο μοτοσικλετιστές, ενημέρωσαν ότι έχασαν τον προσανατολισμό τους, ενώ βρίσκονταν σε δύσβατη περιοχή με τις μηχανές τους τύπου moto cross,στην περιοχή Δραμάλα, στις Αγριόλευκες Πηλίου.
Οι δύο άντρες είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο στην περιοχή επικρατεί πυκνή ομίχλη.
Το στίγμα τους υπάρχει και  Πυροσβεστική και Αστυνομία κάνουν προσπάθειες να τους εντοπίσουν και να τους προσεγγίσουν.
Εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους

Καλά στην υγεία τους εντοπίστηκαν στις 21.50 σήμερα το βράδυ, σε δασική περιοχή 6-7 χλμ. πάνω από τον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, δύο νεαροί φίλοι που είχαν πάει για moto cross  στα Χάνια και ξεκίνησαν να κατεβαίνουν από διάφορα μονοπάτια.

Οι δύο νεαροί φέρεται να ξεκίνησαν να κατεβαίνουν από τις Αγριόλευκες, αλλά λίγο πριν τις 7.00 το απόγευμα χάθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Αγ. Γεωργίου Νηλείας και ειδοποίησαν την Αστυνομία, που με τη σειρά της ενημέρωσε την Πυροσβεστική.

Τελικά, μετά από οργανωμένη επιχείρηση που οργανώθηκε σε πολύ μικρό χρόνο, οι  πυροσβέστες εντόπισαν τους δύο φίλους στις 21.50 και είναι καλά στην υγεία τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • - https://t.co/ickixsEd0w -

  • Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Συνελήφθησαν ως δράστες δύο ανήλικοι Έλληνες - https://t.co/PJNiaUAj7S -

  • Χρηματοδότηση 300.000 ευρώ για νέες μελέτες και προώθηση επίλυσης ζητήματος με τα όρια οικισμών στο Πήλιο… - https://t.co/oPq1R5AzBv -

"Αλιεύοντας" την είδηση