Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Aσφαλτικές εργασίες στο οδικό δίκτυο των Δήμων Ρ. Φεραίου και Ν. Πηλίου
Aσφαλτικές εργασίες στο οδικό δίκτυο των Δήμων Ρ. Φεραίου και Ν. Πηλίου

Aσφαλτικές εργασίες στο οδικό δίκτυο των Δήμων Ρ. Φεραίου και Ν. Πηλίου

Τεχνικές – ασφαλτικές εργασίες και εργασίες νέας διαγράμμισης, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των Δήμων Ρήγα Φεραίου και οτίου Πηλίου, αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων, πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται στο Βελεστίνο, το Ελευθεροχώρι, το Αερινό και τα Κανάλια, είναι στο πλαίσιο της εργολας «Άμεση αποκατάσταση ζημιών προκληθεισών από χιονοπτώσεις στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. και Σποράδων (Δήμος Ρήγα Φεραίου)», συνολικού προϋπολογισμού 1.240.000,00€, ενώ οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Αργαλαστή και στον Λαύκο, εντάσσονται στην εργολα «Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου Π», προϋπολογισμού 1.800.000,00€.

Με αυτό τον τρόπο η Περιφέρεια Θεσσαλίας ικανοποιεί αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, κατοίκων και φορέων, προκειμένου να γίνει ακόμη ασφαλέστερη η μετακίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών. Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών του επαρχιακού οδικού δικτύου στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Οι ασφαλτικές εργασίες και η αποκατάσταση ζημιών σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου πραγματοποιούνται όπου κρίνεται απαραίτητο και αναγκαίο και συνεχίζονται καθημερινά από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε «Σε απόλυτη συν με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, κάνουμε ουσιαστικές παρεμβάσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του ομού Μαγνησίας. Σκοπός μας είναι η ασφαλής μετακίνηση όλων όσων κινούνται στα όρια της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Μαγνησίας, με τις ασφαλτικές και τεχνικές εργασίες, τις εργασίες διαγράμμισης, την τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων σήμανσης, να συνεχίζονται καθημερινά σε του οδικού μας δικτύου και όπου κρίνονται απαραίτητες να γίνουν, σε συν με τους Δήμους και τα Τοπικά Συμβούλια».

"Αλιεύοντας" την είδηση