Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΑΛΜΥΡΟΣ » Εθελοντική αιμοδοσία από την Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού
Εθελοντική αιμοδοσία από την Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων  Αλμυρού

Εθελοντική αιμοδοσία από την Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και αποτελώντας ενεργό κομ της τοπικής ς και παρά τα προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο μας, θεωρεί ως ύψιστη και ανεκτίμητη την ανθρώπινη αξία, από την οποία πηγάζουν όλες οι υπόλοιπες.Στο πλαίσιο αυτά, συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. ” Η ΑΛΛΗΛΕΥΗ” καθώς και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αλμυρού δράση εθελοντικής αιμοδοσίας την Πέμπτη 27 Απριλίου και από ώρα 09.30 έως 14.00 στον προαύλιο χώρο του Αλμυρού.

Καλούνται όλα τα μέλη τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, να διαθέσουν λίγο από τον χρόνο τους και να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή,δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο.
Κάποια στιγμή, μπορεί αυτοί που θα χρειαστούν αίμα να είμαστε εμείς, τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, οποιοσδήποτε του συγγενικού ή του φιλικού μας τος.
Όλοι μας έχουμε συνειδητοποιήσει την σπουδαιότητα μιας φιάλης αίματος  σε κάποια δύσκολη στιγμή ς, όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να συμμετέχουμε στην αιμοδοσία αυτή.
Το αίμα δεν κατασκευάζεται, το αίμα δεν αγοράζεται, μόνο χαρίζεται από τον συνάνθρωπο!!
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση