Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Συνεργασία των τμημάτων πάλης και τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου
Συνεργασία των τμημάτων πάλης και τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου

Συνεργασία των τμημάτων πάλης και τζούντο του Ολυμπιακού Βόλου

Με την RIO GRAPPLING CLUB HELLAS

Το περασμένο Σάββατο 01/122018 ανακοινώθηκε και επίσημα ότι το τμήμα Πάλης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Rio  Grappling Club Hellas με αντιπρόσωπο για την Μαγνησία τον προπονητή των τμημάτων  του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ Judo και  Πάλης κ. Τσόχα Σωτήριο. Πρόκειται για μια μεγάλη συμφωνία που δίνει την δυνατότητα στους αθλητές του συλλόγου μας να αγωνίζονται σε  διοργανώσεις Rio Grappling σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο προπονητής του συλλόγου μας πτυχιούχος και αδειοδοτημένος  προπονητής Judo/Grappling/Πάλης Τσόχας Σωτήρης  και ο αρχηγός του Rio Grappling Hellas Σάββας Καρυπίδης  τόνισαν ότι τέτοιου είδους συμφωνίες δίνουν τη δυνατότητα σε παιδιά από την επαρχία να απολαμβάνουν τις ίδιες παροχές και δυνατότητες με αθλητές από τις μεγαλουπόλεις καθιστώντας την πόλη μας αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου στο επίκεντρο των εξελίξεων στο χώρο της Πάλης..

Σύντομα θα διοργανωθούν camp προετοιμασίας αλλά και θα ανακοινωθούν  συμμετοχές του συλλόγου  σε πρωταθλήματα του εξωτερικού με αφετηρία το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης τον ερχόμενο Μάιο.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άμεσες νομοθετικές ρυθμίσεις για τη δόμηση στο Πήλιο ζητά ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου - https://t.co/4SlIwMWACr -

  • Συνελήφθη στην Σκιάθο μετά από καταδίκη στη Θεσσαλονίκη   - https://t.co/IdOYTWLRbm -

  • Συνεργασία 30ού Δ. Σχ. Βόλου με το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Π. Θ. - https://t.co/dFiwX5xkhz -

"Αλιεύοντας" την είδηση