Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ » Την Παρασκευή η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Την Παρασκευή  η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Την Παρασκευή η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30 θα φωτιστεί ο ουρανός του Βελεστίνου με  τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Πέρα από το φωταγωγημένο δέντρο, η βραδιά  θα «λάμψει», αφού οι μικροί δημότες θα  «γεμίσουν» τον ουρανό  με αναμμένα φαναράκια,  στέλνοντας ευχές για το νέο έτος.

Τους μικρούς δημότες θα περιμένουν χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις από τον Άη Βασίλη που θα δεσπόζει στην τελετή.

Επίσης στην   θα δώσουν τις δικές τους μουσικές πινελιές  η μουσική σχολή του Δήμου με τη χορωδία του Συλλόγου Γυναικών «Υπέρεια Κρήνη», που  με μία άψογη μουσική συνεργασία θα «πλημμυρίσουν» τον Κεντρικό Πεζόδρομο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ήχους.

Από την εκδήλωση  φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν θα μπορούσε να λείπει το χριστουγεννιάτικο bazaar από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους με ποικιλία γλυκισμάτων, κερασμάτων και διαφόρων χριστουγεννιάτικων ειδών.

Ο αρμόδιος Νικόλαος Πρίντζος καλεί τους δημότες του Δήμου, αλλά και όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στην φαντασμαγορική τελετή, να ψυχαγωγηθούν, να επικοινωνήσουν και να μπουν στο πνεύμα των Άγιων Ημερών.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

  • Εθελοντική αιμοδοσία στην Κάτω Γατζέα #ΕθελοντικήΑιμοδοσία #ΚάτωΓατζέα - https://t.co/99dUuzrwsv -

"Αλιεύοντας" την είδηση