Βρίσκεστε εδώ:  / ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ / Την Παρασκευή η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου
Την Παρασκευή  η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Την Παρασκευή η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18.30 θα φωτιστεί ο ουρανός του Βελεστίνου με  τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Πέρα από το φωταγωγημένο δέντρο, η βραδιά  θα «λάμψει», αφού οι μικροί δημότες θα  «γεμίσουν» τον ουρανό  με αναμμένα φαναράκια,  στέλνοντας ευχές για το νέο έτος.

Τους μικρούς δημότες θα περιμένουν χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις από τον Άη Βασίλη που θα δεσπόζει στην τελετή.

Επίσης στην  τελετή φωταγώγησης θα δώσουν τις δικές τους μουσικές πινελιές  η μουσική σχολή του Δήμου με τη χορωδία του Συλλόγου Γυναικών «Υπέρεια Κρήνη», που  με μία άψογη μουσική συνεργασία θα «πλημμυρίσουν» τον Κεντρικό Πεζόδρομο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ήχους.

Από την εκδήλωση  φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν θα μπορούσε να λείπει το χριστουγεννιάτικο bazaar από τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους με ποικιλία γλυκισμάτων, κερασμάτων και διαφόρων χριστουγεννιάτικων ειδών.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νικόλαος Πρίντζος καλεί τους δημότες του Δήμου, αλλά και όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν στην φαντασμαγορική τελετή, να ψυχαγωγηθούν, να επικοινωνήσουν και να μπουν στο πνεύμα των Άγιων Ημερών.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συντάξεις, μακροχρόνια άνεργοι και παράταση ασφαλιστικής ικανότητας στο τραπέζι συζήτησης Αθ. Λιούπη με τον υπ. Εργ… - https://t.co/dYQ6ietx0b -

  • Στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης - https://t.co/s2YyPC9dhw -

  • Εικοσιπέντε παραβάσεις στη Μαγνησία - https://t.co/TFYvdMpXLf -

"Αλιεύοντας" την είδηση