Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Νέα μεγάλη επιτυχία για την Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου
Νέα μεγάλη επιτυχία για την Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου

Νέα μεγάλη επιτυχία για την Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου

Νέ μεγάλη επιτυχί για την .Συγκεκριμένα στο πρόσφατο Παμπαίδων – Παγκορασίδων, που έγινε στην πόλη της ς, συγκέντρωσε 48 βαθμούς στην κατηγορία των Παμπαίδων καταλαμβάνοντας την 8η θέση απ'όλα τα σωματεία. Συγκεντρώνοντας 55 βαθμούς συνολικά τερσε για άλλη μια φορά στην 1η θέση των Σωματείων της ς.

Συγκεκριμένα:
Ο Δημήτρης Μπατσκίνης κατέλαβε την 4η θέση στο αγώνισμα του Εξάθλου με 3995 βαθμούς σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ αλλά και ρεκόρ Συλλόγου.

Ο Πανταζής Δαλόπουλος, στο ίδιο αγώνισμα, πήρε την 5η θέση με 3699 βαθμούς, κάνοντας κι αυτός νέο ατομικό ρεκόρ.

Ο Γιώργος Μουτσινάς αγωνίστηκε αρχικά στο άλμα τριπλούν και με επίδοση 12,49 m., στον τελικό του αγωνίσματος, πήρε την 5η θέση, κάνοντας ατομικό ρεκόρ αλλά και ρεκόρ Συλλόγου για την κατηγορία του.
Ο ίδιος την επόμενη μέρα αγωνίστηκε και στον τελικό του άλματος σε μήκος, όπου με επίδοση 6,07 m. πήρε την 6η θέση.
Στον πρωινό προκριματικό σημείωσε επίδοση 6,17 m. που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ αλλά και ρεκόρ Συλλόγου, όλων των κατηγοριών.

Ο Γιώργος Γκαγιάννης στο επίπονο αγώνισμα του Εξάθλου κατέλαβε την 9η θέση με επίδοση 3087 βαθμούς που είναι και γι' αυτόν νέο ατομικό ρεκόρ. Ο είναι 1η χρονιά στην κατηγορία.

Η Ελένη Βιδούρη αγωνιζόμενη στο πολύ δύσκολο αγώνισμα του Πεντάθλου με επίδοση 3093 βαθμούς σημείωσε πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ και κατέλαβε την 11η θέση. Η αθλήτρια είναι μόλις 1η χρονιά στην κατηγορία.

Τέλος η μικρούλα Στεφανία Παραγιούτσικου αγωνιζόμενη σε μεγαλύτερη κατηγορία απ'αυτή που ανήκει, σημείωσε στο άλμα σε μήκος επίδοση 4,84 m. και έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό του αγωνίσματος, για μόλις 4 εκατοστά…
Η επίδοση αυτή είναι ατομικό ρεκόρ για την αθλήτριά μας αλλά και ρεκόρ Συλλόγου στην κατηγορία των Παγκορασίδων.

Το γεγονός πως όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, σημείωσαν ατομικά ρεκόρ, στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς, είναι ένα φαινόμενο πραγματικά πολύ σπάνιο για το άθλημα του στίβου. Δείχνει περίτρανα πως τα παιδιά διακατέχονται από μεγάλο και θέληση για διάκριση όταν αγωνίζονται αλλά παράλληλα δείχνει και τον άρτιο τρόπο με τον οποίο τα προετοιμάζουν οι πολύ καλά καταρτισμένοι προπονητές της Ακαδημίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση