Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Εκμεταλλεύεται οικονομικά 55χρονη τάζοντάς της… ότι θα πάει στον παράδεισο
Εκμεταλλεύεται οικονομικά 55χρονη τάζοντάς της… ότι θα πάει στον παράδεισο

Εκμεταλλεύεται οικονομικά 55χρονη τάζοντάς της… ότι θα πάει στον παράδεισο

Μπροστά σε μια πιθανή υπόθεση απάτης με θύματα τρεις γυναίκες (γιαγιά, κόρη, εγγονή) από τη βρίσκεται η Εισαγγελία του Βόλου που ξεκινά έρευνα σε βάρος ενός 27χρονου άνδρα ελληνικής καταγωγής, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε από γείτονες των γυναικών, καταφέρνει να αποσπά με χρηματικά ποσά από την 55χρονη κόρη υποσχόμενος ότι η “ψυχή της θα πάει στον παράδεισο” και πως είναι θέλημα Θεού να του δίνει τα χρήματα!

Την ίδια στιγμή η 80χρονη γιαγιά, η 55χρονη κόρη, και η 35χρονη εγγονή που διαμένουν όλες μαζί στο ίδιο στη ζουν σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από άθλιες συνθήκες, αφού τους έχουν κόψει το ρεύμα και το νερό, ενώ δεν έχουν και φαγητό με αποτέλεσμα να τους τρέφουν οι γείτονες!

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως έχουν από , επιδόματα και άλλες πηγές που ανέρχονται περίπου στις 2.000€ το μήνα, αλλά τα χρήματα αυτά τα παραδίδει η 55χρονη στον 27χρονο, καθώς όπως της λέει “ο Κύριος ξέρει” και θα την ανταμείψει μεταθανάτια…

Γείτονες φέρονται πριν από περίπου έναν μήνα να υπέβαλλαν σχετική καταγγελία στην Εισαγγελία του Βόλου, η οποία ενημέρωσε το Κέντρο Ψυχικής Υγείας ώστε κάποιος αρμόδιος υπάλληλος να μεταβεί στο σπίτι και να πραγματοποιήσει εάν πράγματι ισχύουν τα καταγγελλόμενα.

Όπως διαπιστώθηκε οι γυναίκες διαβιούν σε κατάσταση απόλυτης ένδειας, άσχετα εάν έχουν ένα μεγάλο εισόδημα.

Για τον λόγο αυτό ξεκινούν διαδικασίες ψυχιατρικής ς της κατάστασης των τριών γυναικών, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι τουλάχιστον η μία πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια και αν χρειαστεί θα διαταχθεί η ακούσια νοσηλεία τους σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ακόμα πρόκειται να τεθούν και υπό δικαστική συμ ώστε να αναλάβει μετά από υπόδειξη της δικαιοσύνης κάποιος την διαχείριση των χρημάτων τους, για να διασφαλιστεί το συμφέρον των τριών γυναικών.

Παράλληλα αναμένεται και η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας εις βάρος του 27χρονου, για να εξεταστεί κατά πόσο εκμεταλλεύεται την 55χρονη και αν συντρέχουν τελικά λόγοι για την εκ μέρους της Εισαγγελίας ποινικής δίωξης για την κατηγορία της απάτης κατ' εξακολούθηση…

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση