Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Κοπή πίττας συλλόγου «φίλων ιαπωνικού καράτε Στεφανοβικείου»
Κοπή πίττας συλλόγου «φίλων ιαπωνικού καράτε Στεφανοβικείου»

Κοπή πίττας συλλόγου «φίλων ιαπωνικού καράτε Στεφανοβικείου»

Την Τρίτη 14-03-2017 και 19.00 στην αίθουσα του Γυμναστηρίου του Γυμνασίου Στεφανοβικείου Δήμου πραγματοποιήθηκε η του Συλλόγου «Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου».

Στην παρευρέθηκαν ο δήμαρχος ,  Δημήτριος Νασίκας, ο ,  Ιωάννης Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ,  Αθανάσιος Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος,  Παπαρούνας Χρήστος, ο πρόεδρος του Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, Θανάσης Καραπλιάγκος και  όλα τα – μέλη του Συλλόγου.

Το φλουρί κέρδισε ο αθλητής Τόλιος Χρυσόστομος, στον οποίο δόθηκε ως δώρο από τον Σύλλογο μία στολή Καράτε.

Ο δήμαρχος, απένειμε σε όλα τα του Συλλόγου επαίνους για τη τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων – Νέων για το έτος 2016, στο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών Κεντρικής Ελλάδος που έλαβε χώρα στην Πηλίου στις 11-12-2016 και τη γενικότερη ενασχόληση τους με τον αθλητισμό και το σύλλογο. Ευχήθηκε καλή χρονιά με ακόμη περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις για τον Σύλλογο και τους του.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται συλλογικές δράσεις που παρακινούν τους νέους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να αναδεικνύουν τα ταλέντα και τις ικανότητες τους. Οι διακρίσεις των μελών του Συλλόγου και η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών έχουν κατορθώσει να κατακτήσει ο Σύλλογος ξεχωριστή θέση στο χώρο του Καράτε σε πανελλαδικό επίπεδο».

Η αίθουσα του Γυμναστηρίου του Γυμνασίου Στεφανοβικείου που φιλοξενεί τις προπονήσεις του Συλλόγου  και έλαβε χώρα και η κοπή πίτας, έχει παραχωρηθεί από τον δήμαρχο , μετά όλες τις απαραίτητες ενέργειες και εργασίες στις οποίες προέβη η Δημοτική Αρχή για τη και αποπεράτωση όλων των σύγχρονων υποδομών που κατέστησαν την αίθουσα του Γυμναστηρίου κατάλληλη για χρήση.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κάτοικοι και επαγγελματίες του Χόρτου προμηθεύονται απινιδωτή #εξωτερικόςαπινιδωτής - https://t.co/NtOuS8Dqsw -

  • Οι Ένοπλες Δυνάμεις στη μάχη των πυρκαγιών: Περιπολίες και με drones #ΑρχαίαΟλυμπία - https://t.co/yUzAoLbO8X -

  • Σύστημα sea track στις παράλιες του νησιού ζητά ο δήμαρχος Σκοπέλου #SeaTrack - https://t.co/19KvHRyF4e -

"Αλιεύοντας" την είδηση