Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Η Νίκη Βόλου στο Historic Runs
Η Νίκη Βόλου στο Historic Runs

Η Νίκη Βόλου στο Historic Runs

 Βραβεύτηκε ως η πολυπληθέστερη

Στο Historic Run που πραγματοποιήθηκε την 21 Οκτωβρίου, συμμετείχε το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» που μάλιστα βραβεύτηκε στη διοργάνωση ως η πολυπληθέστερη .

Από τη Νίκη Βόλου, συμμετείχαν οι – αθλήτριες:Έφη Φλώρου, Χρήστος Γκαράς, Ξανθίππη Φιλατζικιώτη, Ιωάννης Τσαντερμάς, Μάριος Αλεξανδρίδης, Ευτυχία  Μαυρομιχάλη, Βερόνικα Σκρέτα, Μαριλίτα Δεδούση, Μπατζανού, Σωτήρης Παρασκευόπουλος, Σταυρούλα Παπασακελαρίου, Μελίνα Παρασκευοπούλου, Άγγελος Ζαμουρίδης, ο Γεν. Γραμματέας του Ερασιτέχνη Πέτρος Παρασκευόπουλος και το μέλος της Δ.Ε. του τμήματος Δημήτρης Μπατζανός.

Η Έφη Φλώρου κατέκτησε την 1η θέση

Ο Χρήστος Γκαράς τη 2η θέση

Η Ξανθίππη Φιλατζικιώτη την 3η θέση

Την αποστολή συνόδευσαν οι Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας.

Τον αγώνα διοργάνωσε η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς και ο Πολυχώρος Τσαλαπάτα, με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων.

Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν από το κι ο αγώνας περιλάμβανε διαδρομή 5χλμ που κάλυπτε την απόσταση από το Μουσείο ως τα κι επιστροφή, ενώ πριν την έναρξη, πραγματοποιήθηκε στους συμμετέχοντες, για την ιστορία του πλινθοκεραμοποιίου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και έφορος του τμήματος Στέργιος Φάτσης, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής στίβου Δημήτρης Μπατζανός, Τάκης Γιώργος και Χρόνης Βελέντζας και οι , συγχαίρουν όλους τους συμμετέχοντες κι ευχαριστούν τους γονείς για την παρουσία τους και την συνεισφορά τους.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση