Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Με επιτυχία το 2ο επίσημο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.
Με  επιτυχία το 2ο επίσημο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.

Με επιτυχία το 2ο επίσημο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.

Σε ένα  κατάμεστο στάδιο από 800 και πλέον  θεατές  πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο επίσημο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ όλων των κατηγοριών την Κυριακή  10η Απρίλιου 2016 στον Παλαμά Καρδίτσας,  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άοπλης Μάχης Πλήρους Επαφής (ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε) με την συμμετοχή 280 αθλητών  από 15 συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε.

 

Στους αγώνες ,που διεξήχθησαν υπό την αιγίδα και στήριξη  του Δήμου Παλαμά, συμμετίχαν αθλητές από   Θεσσαλονίκη , Χανιά, Κιλκίς , Καβάλα , Φίλιπποι Καβάλας , Νέα Σάντα , Πολύκαστρο, Αθήνα , Χαλκίδα ,Λάρισα , Βόλο , Τσαγγαράδα Πηλίου  και Παλαμά Καρδίτσας .

 

Το κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά ,ένα πανέμορφο στολίδι αθλητικών εγκαταστάσεων στην καρδιά της Θεσσαλίας γέμισε από θεατές, γονείς , συγγενείς και φίλους  ,παρακολουθώντας τους αγώνες πλήρους επαφής (full contact) από αθλητές του δυναμικού αθλήματος διακρίνοντάς τους από εξαιρετικά υψηλό τεχνικό, αγωνιστικό επίπεδο και μαχητικό πνεύμα.

Οι αγώνες είχαν την πλήρη κάλυψη και υποστήριξη της δημοτικής αρχής Παλαμά  και πάρα τις αλλεπάλληλες αντιδράσεις και εμπόδια , που προκλήθηκαν- όπως ανέφερε ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του- από άτομα για προσωπικό τους όφελος , πραγματοποιήθηκαν κανονικά με επιτυχία.

Ο βασικός διοργανωτής, ο τοπικός σύλλογος Παλαμά << ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ>>,με τον προπονητή Γαλλιό Κωσταντίνο ανέλαβαν την οργάνωση και επιμέλεια των αγώνων με την συνδρομή της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε και συγκεκριμένα των Κοσμίδου Ευδοξίας , Κρίσιλα Ιωάννη, Δεληγιάννη Νικολάου και Κουφογεώργου Απόστολου.

Την  γενική καθοδήγηση και εποπτεία ανέλαβε ο Τεχνικός Διευθυντής της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε Γιώργος Κοσμίδης με τον γενικό γραμματέα Θεοφάνη Μπέκα. Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παλαμά Σακελλαρίου Γεώργιος , ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ του Δήμου Παλαμά  Άρης Τσίρας , σύσσωμη η δημοτική αρχή Παλαμά , ο πλωτάρχης του πολεμικού ναυτικού -έφορος εθνικής  ομάδος και μέλος του Δ.Σ. της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε Κουφός ‘Άγγελος (προπονητής του shotokan karate – εκπαιδευτής του shinkyokushinkai ) στηρίζοντας την διοργάνωση. Οι αγώνες άρχισαν με τους μικρούς αθλητές  στα  ΚΑΤΑ και στην συνέχεια  έγινε η έναρξης όπου ο Τεχνικός Διευθυντής της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε μαζί με τον διοργανωτή Γάλλιό Κωσταντίνο, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στον Δήμαρχο Παλαμά , στον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Π., στον μέγα χορηγό πλοιοκτήτη κον Ηλιόπουλο (την οποία παρέλαβε ο αντιπλοίαρχος εα κος Ευθυμίου), στον έφορο της εθνικής ομάδος  κον Κουφό Άγγελο, στον διευθυντή της ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Α.Ε. κον Στοφώρο Γεώργιο για την ιατρική και υγειονομική κάλυψη των αγώνων .Τιμητική πλακέτα επίσης απένειμε ο σύλλογος στην πρωταθλήτρια Χαρά Φλώρου για την επιτυχία της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βέλγιο τον   του 2015 .

Κατά την διάρκεια της τελετής μια δυναμική επίδειξη ομαδικού ΚΑΤΑ παρουσίασε ο Τζίρας Αθανάσιος  με αθλητές του συλλόγου του με απόλυτο συγχρονισμό.  Η διοίκηση  της ΕΛ.Ο.Α.Μ.Π.Ε ο πρόεδρος Αλέκος Βούλγαρης, ο αναπληρωτής  Πρόεδρος  στρατηγός επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ Χαρβάλας Παναγιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Θεοφάνης Μπέκας και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Κοσμίδης  θα ήθελαν  να ευχαριστήσουν τον Δήμαρχο Παλαμά, για την στήριξη και το σθένος που επέδειξε στις απειλές κάποιου ατόμου που θέλησε να σταματήσει την διεξαγωγή του Κυπέλλου για ιδιοτελή σκοπό , την  Δημοτική Αρχή Παλαμά , το Αστυνομικό Τμήμα και τον Διοικητή του , για την εφαρμογή του νόμου και της αθλητικής νομοθεσίας , τον κον Στοφώρο Γεώργιο για την πλήρη ιατρική κάλυψη  και φροντίδα , το Καρδίτσας για την  συνεχή παρουσία του καθόλη την διάρκεια των αγώνων , καθώς και όλους τους κάτοικους του Δήμου Παλαμά που στήριξαν με την παρουσία τους την διοργάνωση. Επίσης ευχαριστούν θερμά τους εκπροσώπους των συλλόγων και τους προπονητές , ονομαστικά  τους  κυρίους  Μελικιάδη Οτάριο και Αριστοτέλη , Κεσίδη Βιατσεσλάβ, Παπαγιαννίδη Φίλιππο, Μπίλα Νικόλαο , Καπνά Αθανάσιο, Γαλάνη Δημήτριο ,Παϊτήρη Παναγιώτη, Παπαγεωργίου Ζήση, Ανέστη Μπαρμπούτη, Κοσμά Βασίλειο, Ιωάννα Αδαμοπούλου ,Πλιάτσικα Γεώργιο καθώς και τους διαιτητές- κριτές των αγώνων , Γαλλιό Κωσταντίνο , Τζίρα Αθανάσιο, Δαλαμάγκα Γεώργιο, Δεληγιάννη Νικόλα, Χονδρό Χάρη, Ποζαπαλίδη Ηρακλή , Χριστόπουλο Γιάννη, Πέτρου Απόστολο ,Λίλη Βλαχοπούλου, Μαρία Αχιλαδέλη.

Τέλος ευχαριστούν την Γραμματεία Των Αγώνων  τις Κυρίες Βίκυ Κοσμίδου, Κρίσιλα Κατερίνα, Σιδηρόπουλο Παναγιώτη, Σιδηροπούλου Βούλα , Τσατσαρέλη Βάσω, Τζουβάρα Γεωργία  και τον υπεύθυνο της γραμματείας κον  Κουφογεώργο Απόστολο , την ομάδα οργάνωσης -και εργασίας  τον κον Τζάλλα Αλέξανδρο  και Αγρέβη Δημήτριο (υπευθύνους  ασφάλειας ), τους αθλητές του συλλόγου Παλαμά, για την πολύτιμη βοήθεια τους κατά την διάρκεια των αγώνων ,αλλά και για   την προετοιμασία και διευθέτηση του αγωνιστικού χώρου .

karate2 karate1

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση