Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Ανθρωπιστική βοήθεια του “Εσταυρωμένου” και στην εκκλησία της Βουλγαρίας
Ανθρωπιστική βοήθεια του “Εσταυρωμένου” και στην εκκλησία της Βουλγαρίας

Ανθρωπιστική βοήθεια του “Εσταυρωμένου” και στην εκκλησία της Βουλγαρίας

 

 

Γι δεύτερη φορά, ο Σ. Σ. Κ. Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΟΣ” κι ο Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος “ΔΙΑΚΟΙΑ”, αποστέλλουν μια ικανή ποσότητα γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας, με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού υ της Ιεράς Μητροπόλεως Νευροκοπίου.

Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Νευροκοπίου παρέλαβε από τις νέες εγκαταστάσεις της “ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ” στο Βόλο (Θουκυδίδου 10) 65 με δέματα για να τα προωθήσει στην γείτονα χ.

Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου  κ. Ιγνατίου, ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΈΝΟΣ” και η “ΔΙΑΚΟΝΙΑ”, συνεχίζουν τις προς κάθε κατεύθυνση. Είναι πολύ παρήγορο, τούτη τη δύσκολη εποχή, να υπάρχουν δεκάδες συνάνθρωποί μας που εργάζονται καθημερινά ανιδιοτελώς και στις δύο αυτές εκκλησιαστικές δομές της τοπικής μας κοινωνίας για να ετοιμάσουν και να πραγματοποιήσουν τέτοιες εκ προς ανακούφιση εκατοντάδων πονεμένων και ταλαιπωρημένων ανθρώπων που μας καλούν σε .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση