Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Ανθρωπιστική βοήθεια του “Εσταυρωμένου” και στην εκκλησία της Βουλγαρίας
Ανθρωπιστική βοήθεια του “Εσταυρωμένου” και στην εκκλησία της Βουλγαρίας

Ανθρωπιστική βοήθεια του “Εσταυρωμένου” και στην εκκλησία της Βουλγαρίας

 

 

Γι δεύτερη φορά, ο Σ. Σ. Κ. Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕ κι ο Σταθμός Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος “ΔΙΑΚΟΙΑ”, αποστέλλουν μια ικανή ποσότητα γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων στην Ορθόδοξη Εκκλησία της ς, με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως ευροκοπίου.

Εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Νευροκοπίου παρέλαβε από τις νέες εγκαταστάσεις της “ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ” στο Βόλο (Θουκυδίδου 10) 65 μεγάλα δέματα για να τα προωθήσει στην γείτονα χώρα.

Με τη χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου  κ. Ιγνατίου, ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΈ” και η “ΔΙΑΚΟΝΙΑ”, συνεχίζουν τις ανθρωπιστικές αποστολές προς κάθε κατεύθυνση. Είναι πολύ παρήγορο, τούτη τη δύσκολη εποχή, να υπάρχουν δεκάδες συνάνθρωποί μας που εργάζονται καθημερινά ανιδιοτελώς και στις δύο αυτές εκκλησιαστικές δομές της τοπικής μας ς για να ετοιμάσουν και να πραγματοποιήσουν τέτοιες προς ανακούφιση εκατοντάδων πονεμένων και ταλαιπωρημένων ανθρώπων που μας καλούν σε .

"Αλιεύοντας" την είδηση