Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Μπέος κατά Πάτση
Μπέος κατά Πάτση

Μπέος κατά Πάτση

Σε νφορά ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προχώρησε ο πρώην πρόεδρος της ίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης κατά του Αχιλλέα Μπέου, καταγγέλοντας τον εν αργία δήμαρχο του Βόλου ότι του πρότεινε να στήσουν αγώνα.

Αυτό, αποτελεί συνέχεια του καβγά που είχαν οι δύο άντρες στην εκπομπή «Δίκη», όπου και εκεί ο Πάτσης κατηγορούσε τον Μπέο ότι του ζήτησε να χάσει η ομάδα του.

Ο Μπέος

Κατά του Ανδρέα Πάτση στρέφεται ο και φαίνεται πως “αυτή η κολώνια κρατάει χρόνια…”

Συγκεκριμένα από τον αιρετό, τελούντα σε αργία δήμαρχο Βόλου και παράγοντα του ποδοσφαίρου Αχ. Μπέο, έγινε η ακόλουθη δήλωση: “Ούτε ως ανέκδοτο δε στέκει η περίφημη αναφορά στον Εισαγγελέα του, αλήστου μνήμης, για τους , Ανδρέα Πάτση σε βάρος μου, ότι δήθεν του πρότεινα να στήσουμε τον αγώνα Ολυμπιακού Βόλου – ίκης.

Χρόνια τ πιπιλάει αυτή την… καραμέλα, μαζί με άλλες, αλλά ουδέποτε προσκόμισε ένα, έστω, στοιχείο, πλην του αναξιόπιστου προσωπικού του λόγου. Αλλωστε όλοι θυμούνται τα αποτελέσματα των μεταξύ μας αγώνων και μπορούν να αξιολογήσουν τη σοβαρότητα του ανδρός.

Για όσους, πάντως, ασχολούνται ακόμη με τον Πάτση, πλην των συγκεκριμένων δημοσιογραφικών σκουπιδιών του Βόλου, για ευνόητους λόγους, και διερωτώνται πως και προχώρησε τ στην αναφορά, να τους δώσω κι εγώ μια είδηση, που πραγματικά ενδιαφέρει την κοινωνία: Ο κ. Ανδρέας Πάτσης περιλαμβάνεται στη λίστα, και μάλιστα σε περίοπτη θέση, των υπευθύνων εισπρακτικών εταιριών που ελέγχονται στην εκτεταμένη έρευνα που μόλις ξεκίνησε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Για όσους ενδεχομένως δεν γνωρίζουν τι είναι η νέα μόδα των εισπρακτικών εταιριών, να σημειώσουμε ότι είναι νόμιμοι «μπράβοι» που με κάθε τρόπο προσπαθούν να εισπράξουν τις δόσεις από τους σκληρά δοκιμαζόμε συμπολίτες μας. Με κάθε τρόπο…

Στους διώκτες μου έχω δώσει μια συμβουλή, που δεν την άκουσαν. Για να με πλήξετε πρέπει να βρείτε σοβαρά δημοσιογραφικά «». Αυτά που έχετε είναι άχρηστα και ξεπερασμένα. Ο κόσμος μας γνωρίζει όλους και δεν τρώει σανό!”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση