Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα μαθητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ από την Περούτζια
Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα μαθητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ από την Περούτζια

Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα μαθητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ από την Περούτζια

Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα αργά το βράδυ στα σπίτια τους από την στην επαρχία Ούμπρια της  Περούτζια της Ιταλίας οι 11  μαθητές και δύο συνοδοί καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Βόλου, βρισκόταν εκεί, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.

Ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Βόλου Γιάννης Καραφέρης, είπε στην ΕΡΤ Βόλου ότι χτες έγινε συγκέντρωση των γονέων στο σχολείο και αποφασίστηκε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες ώστε η αποστολή να επιστρέψει από την Ιταλία και πρόσθεσε: “Κινηθήκαμε άμεσα, βγάλαμε εισιτήρια και σήμερα τα παιδιά επιστρέφουν αεροπορικώς και το βράδυ θα είναι στα σπίτια τους”.

Επίσης,  η συντονίστρια Erasmus και μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Χρηστίδη, εξήγησε πως  η άμεση επιστροφή της αποστολής γίνεται για προληπτικούς λόγους και τόνισε ότι υπήρξε καλή συνεργασία των γονέων που έχουν τα παιδιά τους στην Ιταλία και των γονέων που δεν συμμετέχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα, καθώς και ψυχραιμία στον χειρισμό του θέματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τα ποσά που δόθηκαν στην καμπάνια για την πανδημία ζητά ο δημοσιογραφικός κόσμος - https://t.co/q40ddS42gK -

  • Με δύο κινητές μονάδες υγείας και ειδική κάψουλα αρνητικής πίεσης εξοπλίστηκε η Σκιάθος - https://t.co/OY4jwoOw8j -

  • Σύλληψη για κατοχή κάνναβης - https://t.co/By9UiiC0J3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση