Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα μαθητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ από την Περούτζια
Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα μαθητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ από την Περούτζια

Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα μαθητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ από την Περούτζια

Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα αργά το βράδυ στα σπίτια τους από την στην επαρχία Ούμπρια της  Περούτζια της Ιταλίας οι 11  και δύο συνοδοί καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Βόλου, βρισκόταν εκεί, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.

Ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Βόλου Γιάννης Καραφέρης, είπε στην ΕΡΤ Βόλου ότι χτες έγινε συγκέντρωση των γονέων στο σχολείο και αποφασίστηκε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες ώστε η να επιστρέψει από την Ιταλία και πρόσθεσε: “Κινηθήκαμε άμεσα, βγάλαμε εισιτήρια και σήμερα τα παιδιά επιστρέφουν αεροπορικώς και το βράδυ θα είναι στα σπίτια τους”.

Επίσης,  η συντονίστρια Erasmus και μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Χρηστίδη, εξήγησε πως  η άμεση επιστροφή της αποστολής γίνεται για προληπτικούς λόγους και τόνισε ότι υπήρξε καλή συνεργασία των γονέων που έχουν τα παιδιά τους στην Ιταλία και των γονέων που δεν συμμετέχουν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα, καθώς και ψυχραιμία στον χειρισμό του θέματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αθίγγανοι αποπειράθηκαν να κλέψουν σίδερα από το 304 ΠΕΒ #304ΠΕΒ - https://t.co/77vUkRJTWG -

  • Σύγχρονο αστικό πάρκο στη συνοικία Γερμανικών στη Νέα Ιωνία Βόλου #συνοικίαΓερμανικών - https://t.co/ae8Lawr4zd -

  • Εκδηλώσεις στη μνήμη Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος #μνήμηΕβραίων - https://t.co/OIfBRsRJQo -

"Αλιεύοντας" την είδηση