Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Πλεύση Ελευθερίας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εγκληματεί ξανά απέναντι στον λαό του Βόλου
Πλεύση Ελευθερίας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εγκληματεί ξανά απέναντι στον λαό του Βόλου

Πλεύση Ελευθερίας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εγκληματεί ξανά απέναντι στον λαό του Βόλου

 

 

Η εγκληματική ενέργεια του “Οικολόγου” υπουργού του ΣΥΡΙΖΑΕΛ Τσιρώνη να εγκρίνει την για την παραγωγή ενέργειας στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ δεν θα μείνει αναπάντητη από τον δημοκρατικό λαό του Βόλου ! Η ΑΓΕΤ που βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από την πόλη έχει την άδεια πλέον από το Υπουργείο Περιβάλλοντος να χρησιμοποιεί «εναλλακτικό καύσιμο» στους κλίβα της, δηλαδή πλαστικά, , λυματολάσπη και ότι άλλο καρκινογόνο θεωρεί χρήσιμο για τη κερδοφορία της η διοίκησή της, αδιαφορώντας για την ρύπανση στην ατμόσφαιρα του Βόλου και την επίπτωση στην των ποσοστών καρκίνου στους συμπολίτες μας.

Οι εδώ κυβερνητικοί υπουργοί, βουλευτές,  του ΣΥΡΙΖΑΕΛ και τα νομαρχιακά τους όργανα σφυρίζοντας επιδεικτικά αδιάφορα , συνεργούν εξίσου για άλλη μια φορά στο έγκλημα απέναντι στην πόλη μας και την Μαγνησία. Αφού προδώσανε το ΟΧΙ του λαού, ξεπούλησαν την περιουσία του (, , κτλ) τώρα έρχονται μετά τον οικονομικό θάνατο που μας έχουν επιβάλλει με τις πολιτικές τους, να μας επιφέρουν και τον φυσικό μας μέσω της τελευταίας αυτής ενέργειας.

Ας μην γελιούνται οι , ο Λαός του Βόλου έχει μνήμη και κρίση και θα ενεργήσει αναλόγως με όποιους παίζουν με τις ζωές μας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση