Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Πλεύση Ελευθερίας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εγκληματεί ξανά απέναντι στον λαό του Βόλου
Πλεύση Ελευθερίας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εγκληματεί ξανά απέναντι στον λαό του Βόλου

Πλεύση Ελευθερίας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εγκληματεί ξανά απέναντι στον λαό του Βόλου

 

 

Η εγκληματική ενέργεια του “Οικολόγου” υπουργού του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Τσιρώνη να εγκρίνει την καύση σκουπιδιών για την παραγωγή ενέργειας στο εργοστάσιο της δεν θα μείνει αναπάντητη από τον δημοκρατικό λαό του Βόλου ! Η που βρίσκεται σε ελάχιστη απόσταση από την πόλη έχει την πλέον από το Υπουργείο Περιβάλλοντος να χρησιμοποιεί «εναλλακτικό καύσιμο» στους κλίβανους της, δηλαδή πλαστικά, σκουπίδια, λυματολάσπη και ότι άλλο καρκινογόνο θεωρεί χρήσιμο για τη κερδοφορία της η διοίκησή της, αδιαφορώντας για την στην ατμόσφαιρα του Βόλου και την επίπτωση στην αύξηση των ποσοστών καρκίνου στους συμπολίτες μας.

Οι εδώ κυβερνητικοί υπουργοί, βουλευτές,  του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τα νομαρχιακά τους όργανα σφυρίζοντας επιδεικτικά αδιάφορα , συνεργούν εξίσου για άλλη μια φορά στο έγκλημα απέναντι στην πόλη μας και την Μαγνησία. Αφού προδώσανε το ΟΧΙ του λαού, ξεπούλησαν την περιουσία του (αεροδρόμια, λιμάνια, υποδομές κτλ) τώρα έρχονται μετά τον οικονομικό θάνατο που μας έχουν επιβάλλει με τις πολιτικές τους, να μας επιφέρουν και τον φυσικό μας μέσω της τελευταίας αυτής ενέργειας.

Ας μην γελιούνται οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο Λαός του Βόλου έχει μνήμη και κρίση και θα ενεργήσει αναλόγως με όποιους παίζουν με τις μας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση