Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Γ. Καλτσογιάννης: Οι πολίτες υποφέρουν και η κυβέρνηση πανηγυρίζει
Γ. Καλτσογιάννης: Οι πολίτες υποφέρουν και η κυβέρνηση πανηγυρίζει

Γ. Καλτσογιάννης: Οι πολίτες υποφέρουν και η κυβέρνηση πανηγυρίζει

Η απόφαση του Eurogroup χθες Δευτέρα ήρθε να επιβεβαιώσει την αδυναμία της κυβέρνησης να πει «όχι» σε νέα εις βάρος του ελληνικού λαού.

Τα πρωτογενή πλεονάσματα στο 3,5% επί του ΑΕΠ θα διατηρηθούν και μετά το 2018, η δεύτερη αξιολόγηση δεν έκλεισε, ενώ η όποια ελάφρυνση του χρέους θα φανεί γύρω στο 2060, χωρίς να υπάρχει κάποιο βραχυπρόθεσμο όφελος.

Είναι βέβαιο ότι θα απαιτηθούν νέα που θα τα επωμιστούν οι Έλληνες πολίτες, προκειμένου και η δεύτερη αξιολόγηση να ολοκληρωθεί και το ΔΝΤ να συνεχίσει να βρίσκεται στο πρόγραμμα και τα πρωτογενή πλεονάσματα να παραμένουν σε δυσθεώρητα ύψη.

Η κυβέρνηση υποσχέθηκε πολλά, έχρισε την 5η Δεκεμβρίου ως την ημέρα ανάστασης της ελληνικής οικονομίας και τελικά άφησε τον ελληνικό λαό ξανά στην αβεβαιότητα και την απόγνωση για το τι του ξημερώνει.

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχουν κανένα σχέδιο και το μόνο που έμαθαν, είναι να υπακούουν στις εντολές των δανειστές, σαν «καλοί μαθητές».

Μόνο η .Δ. με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να αλλάξει την μοίρα της οικονομίας, της κοινωνίας και της χώρας, όχι με τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με μια «Συμφωνία Αλήθειας» με τον ελληνικό λαό που θα φέρει επενδύσεις, θέσεις εργασίας, ανάπτυξη, κοινωνική ευημερία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση