Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Γ. Καλτσογιάννης: Οι πολίτες υποφέρουν και η κυβέρνηση πανηγυρίζει
Γ. Καλτσογιάννης: Οι πολίτες υποφέρουν και η κυβέρνηση πανηγυρίζει

Γ. Καλτσογιάννης: Οι πολίτες υποφέρουν και η κυβέρνηση πανηγυρίζει

Η του Eurogroup χθες Δευτέρα ήρθε να επιβεβαιώσει την αδυναμία της κυβέρνησης να πει «όχι» σε νέα μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού.

Τα πρωτογενή πλεονάσματα στο 3,5% επί του θα διατηρηθούν και μετά το 2018, η δεύτερη δεν έκλεισε, ενώ η όποια ελάφρυνση του χρέους θα φανεί γύρω στο 2060, χωρίς να υπάρχει κάποιο βραχυπρόθεσμο όφελος.

Είναι βέβαιο ότι θα απαιτηθούν νέα μέτρα που θα τα επωμιστούν οι Έλληνες πολίτες, προκειμένου και η δεύτερη να ολοκληρωθεί και το ΔΝΤ να συνεχίσει να βρίσκεται στο πρόγραμμα και τα πρωτογενή πλεονάσματα να παραμένουν σε δυσθεώρητα ύψη.

Η κυβέρνηση υποσχέθηκε πολλά, έχρισε την 5η Δεκεμβρίου ως την ημέρα ανάστασης της ελληνικής οικονομίας και τελικά άφησε τον λαό ξανά στην αβεβαιότητα και την απόγνωση για το τι του ξημερώνει.

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως η συγκυβέρνηση -ΑΝΕΛ δεν έχουν κανένα σχέδιο και το μόνο που έμαθαν, είναι να υπακούουν στις εντολές των δανειστές, σαν «καλοί ές».

Μόνο η Ν.Δ. με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να αλλάξει την μοίρα της οικονομίας, της κοινωνίας και της χώρας, όχι με τα ψέματα του , αλλά με μια «Συμφωνία Αλήθειας» με τον λαό που θα φέρει επενδύσεις, θέσεις ς, ανάπτυξη, κοινωνική ευημερία.

"Αλιεύοντας" την είδηση