Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Προσκυνηματική εκδρομή Ιερέων σε Μητροπόλεις της Βορείου Ελλάδας
Προσκυνηματική εκδρομή Ιερέων σε Μητροπόλεις της Βορείου Ελλάδας

Προσκυνηματική εκδρομή Ιερέων σε Μητροπόλεις της Βορείου Ελλάδας

Στις Ιερές Μητροπόλεις Κασσανδρείας, Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, την Πέμπτη 13/10, επικεφαλής ομάδας κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτής, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικόδημο και την Αδελφότητα της Μονής. Μετά τέλεση Ιεράς Παρακλήσεως, προσκύνησαν τον τάφο του Όσιου Παϊσίου, ξεναγήθηκαν στους χώρους της Μονής και έτυχαν της φιλοξενίας των αδελφών της.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Νέας Μηχανιώνας, όπου ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος παρέθεσε γεύμα προς τιμήν τους, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού, ενώ τελευταίος σταθμός της εκδρομής ήταν ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου Θεσσαλονίκης, στον οποίο ο κ. Ιγνάτιος και οι κληρικοί, είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Δημητρίου και να ξεναγηθούν στον Ιερό Ναό και στο Πνευματικό του Κέντρο, από τον προϊστάμενο και γενικό αρχιερατικό επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, Αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Αθανασίου.

ekdromi_ierewn_17ekdromi_ierewn_16

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καθορίστηκε η διαδρομή του περίφημου 9ου Ιστορικού Ράλλυ Ολύμπου 2020 - https://t.co/sfsTfGBYAK -

  • Σε Ιωάννινα, Οίτη και όλη την Ελλάδα συνέχισε την δράση ο ΣΔΥ Βόλου - https://t.co/IwxC5I58VW -

  • “Η κυβέρνηση υποχρεώνει τους συνταξιούχους που έχασαν το ΕΚΑΣ σε συμμετοχή στη φαρμακευτική δαπάνη”… - https://t.co/yHqi4Bg1rT -

"Αλιεύοντας" την είδηση