Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Λαμπρά τα Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Δημητριάδος
Λαμπρά τα Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Δημητριάδος

Λαμπρά τα Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Δημητριάδος

Με λαμπρότητα και ιεροπρέπεια η Εκκλησία της Δημητριάδος γιόρτασε και φέτος την μεγίστη των Χριστουγέννων, με επίκεντρο τον Μητροπολιτικό Ιερό αό Βόλου.

Την παραμονή της ς τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτη , με την συμμετοχή πολλών κληρικών και πλήθους λαού.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας κήρυξε ο αρχιμ. Καλλίνικος εωργακόπουλος, προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία, κατά την διάρκεια της οποίας αναγνώσθηκε το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Ποιμενάρχου μας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο επίσκοπος συνεχάρη τους κληρικούς για την ευλογημένη συμπόρευση, και συν και ευχαρίστησε το πλήθος των πιστών για την λειτουργική παρουσία, παρά το δριμύ ψύχος και τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ο κ. Ιγνάτιος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα και κάλεσε να κάνουμε πρότυπο της ζωής μας τον Χριστό, αναλογιζόμενοι σε κάθε στιγμή του βίου μας το πώς Εκείνος θα ομιλούσε, θα ενεργούσε, θα συμπεριφερόταν, με γνώμονα την , την ταπείνωση και την ειρήνη, που με την έννησή Του, δίδαξε στον κόσμο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση