Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Λαμπρά τα Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Δημητριάδος
Λαμπρά τα Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Δημητριάδος

Λαμπρά τα Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Δημητριάδος

Με λαμπρότητα και ιεροπρέπεια η Εκκλησία της γιόρτασε και φέτος την μεγίστη των Χριστουγέννων, με επίκεντρο τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.

Την παραμονή της ς τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του μητροπολίτη , με την συμμετοχή πολλών κληρικών και πλήθους λαού.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας κήρυξε ο αρχιμ. Καλλίνικος Γεωργακόπουλος, προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βόλου.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε πανηγυρική , κατά την διάρκεια της οποίας αναγνώσθηκε το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Ποιμενάρχου μας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο επίσκοπος συνεχάρη τους κληρικούς για την ευλογημένη συμπόρευση, αγάπη και και ευχαρίστησε το πλήθος των πιστών για την λειτουργική παρουσία, παρά το δριμύ και τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ο κ. ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευλογημένα και κάλεσε να κάνουμε πρότυπο της ς μας τον Χριστό, αναλογιζόμενοι σε κάθε στιγμή του βίου μας το πώς Εκείνος θα ομιλούσε, θα ενεργούσε, θα συμπεριφερόταν, με γνώμονα την αγάπη, την ταπείνωση και την , που με την Γέννησή Του, δίδαξε στον κόσμο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση