Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Ημέρα του Φυλακισμένου 2018
Ημέρα του Φυλακισμένου 2018

Ημέρα του Φυλακισμένου 2018

 

Για 24η χρονιά, ο Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» θα τιμήσει την «Ημέρα του Φυλακισμένου», εξ αφορμής της μνήμης του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 16/12, στις 6.00 μ.μ., στο Πνευματικό  Κέντρο της Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή), θα πραγματοποιηθεί μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση, στην οποία θα συμμετάσχουν η χορωδία του παραρτήματος της Σχολής Βυζ. Μουσικής της τοπικής  Εκκλησίας στην Αγιά, υπό την δ/νση του πρωτοψάλτου και καθηγητού  Γεωργίου Λεμονόπουλου και η μαθητική χορωδία του 10ου Γυμνασίου Βόλου, υπό την δ/νση της καθηγήτριας  Κατερίνας Αποστολοπούλου.

Στην εκδήλωση θα γίνει σύντομη παρουσίαση του νεοεκδοθέντος βιβλίου του πρωτ. Αντωνίου Κούρια «Ιαμβικοί Κανόνες των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων», από τον πρωτ. Απόστολο Ντόκο.

Την εκδήλωση θα κλείσει ο μητροπολίτης Ιγνάτιος.

Τιμή εισόδου 3 ευρώ για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου.

Μνήμη Αγίου Ελευθερίου

Την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου εορτάζει η Εκκλησία το Σάββατο 15/12.

Στην  Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός ναός του Βόλου, όπου την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση συνεργασίας Ζέττας Μακρή- υφυπουργού Υγείας με εκπροσώπους της ΠΑΣΥΠΥ  - https://t.co/YnOZ0emO1I -

  • Ακόμη περισσότερα νοικοκυριά στο  πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' Οίκον - https://t.co/yfqfZAj6Ik -

  • Ερώτηση Αθ. Λιούπη για την τροποποίηση Οργανισμού του Γ.Ν. Βόλου - https://t.co/ODpQRO9GBV -

"Αλιεύοντας" την είδηση