Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Eκδήλωση για την «Ημέρα του Φυλακισμένου»
Eκδήλωση για την «Ημέρα του Φυλακισμένου»

Eκδήλωση για την «Ημέρα του Φυλακισμένου»

Με υψηλές προσδοκίες και ενθουσιασμό αναμένουν οι φίλοι του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΟΥ» και το κοινό της πόλης τη μουσική παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/12, στις 6.00 μ.μ., στο Πν. Κέντρο (Κ. Καρτάλη – Ανθ. αζή), ανήμερα του Αγίου Ελευθερίου, Προστάτου των Κρατουμένων, για την γνωστοποίηση των σκοπών της ς και την οικονομική ενίσχυση των δράσεών της.

Τη φετινή 24η ετήσια , που έχει τίτλο «Θέλω να ονειρεύομαι», αναλαμβάνει αφιλοκερδώς το αγαπημένο μουσικό σύνολο «ΗΧΟΜΕΛΟ» με συντελεστές του: Κατερίνα Κασιμάτη, τραγούδι-πιάνο, Θανάση Κατεργάρη, τραγούδι-κιθάρα, Μιλτιάδη Μίλτο, τραγούδι-κιθάρες, Νικόλαο Παρθένη, τραγούδι-κρουστά.
Οι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της σαγηνευτικής ελληνικής σύνθεσης και στίχου.

Στην παράσταση συμμετέχουν, επίσης, οι ές του 2ου ΕΛ Ιωάννα Καρανικόλα και Ορφέας Υφαντίδης στην αφήγηση σπουδαίων μικροκειμένων λογοτεχνικού και θεολογικού στοχασμού υπό μορφήν ταινίας μικρού μήκους και Βαϊνοπούλου Ειρήνη στο πιάνο.

Ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» καλεί όλους τους φίλους και συμπαραστάτες της πολυετούς του διαδρομής να πλαισιώσουν την κορυφαία αυτή , που θα ικανοποιήσει, με την υψηλή της ποιότητα και αισθητική και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Την εκδήλωση θα τιμήσει, με την παρουσία του, ο μητροπολίτης .

Τιμή εισόδου 3 ΕΥΡΩ, για την ενίσχυση του έργου του «Εσταυρωμένου».

"Αλιεύοντας" την είδηση