Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας καταστήματος
Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας καταστήματος

Συνελήφθη για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας καταστήματος

Για παραβίαση ωραρίου λειτουργίας και παραβίαση της ς περί πνευματικών δικαιωμάτων, συνελήφθη 41χρονος, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, σήμερα στις 5.30 τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Α.Τ. .

Το είχε παραβιάσει το ωράριο λειτουργίας που είναι 4.30 και είχε σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με μουσική και ηχείο και έπαιζε τραγούδι χωρίς άδεια της ΟΠΙ. Από την αστυνομία αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου ο 50χρονος νόμιμος εκπρόσωπος του υ.

Επίσης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη 66χρονος στο κέντρο του , καθώς σε έλεγχο που του έγινε κινούμενος πεζή, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μία βάρους 12,47 γρ. και 12 τσιγαριλίκια με μείγμα καπνού και χασίς μικτού βάρους 9,36 γρ.

Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού συνελήφθησαν τρεις ηλικίας 28, 20 και 34 ετών καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Συγκέντρωση ειδών για τον “Εσταυρωμένο”

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας διοργανώνει αύριο Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Συγκεκριμένα, θα παραδώσει τρόφιμα, ρουχισμό και διάφορα άλλα είδη που συγκέντρωσαν οι αστυ υπάλληλοι, στην Μητρόπολη Δημητριάδοςγια τις ανάγκες του “Εσταυρωμένου”.

Η θα γίνει στην είσοδο του ισογείου χώρου του τμήματος, στα κρατητήρια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση