Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Στη δημοσιότητα φωτογραφίες Βούλγαρων απατεώνων
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες Βούλγαρων απατεώνων

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες Βούλγαρων απατεώνων

Δίνοντι στη δημοσιότητ, ύστερα από σχετική διάταξη της ς Πρωτοδικών Τρικάλων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, υπηκόων ς, που συνελήφθησαν στα για απάτη σε βάρος ζευγαριού.

Επιπλέον, όπως διακριβώθηκε από την αστυνομική , είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη απατών και κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές Ιουνίου του 2016 έως 27-07-2016 εμπλέκονται σε έξι περιπτώσεις τετελεσμένης απάτης και σε τουλάχιστον (35) περιπτώσεις ς απάτης.

Πρόκειται για τους:

α) RACHEV (επ) VENTSISLAV (ον) του VIOLINOV και της MARIA, ο οποίος γεννήθηκε την 11-06-1983 στη Βουλγαρία,

β) MIHAYLOVA (επ) PETYA (ον) του NIKOLOVA και της CRISTINA, η οποία γεννήθηκε την 16-02-1974 στη Βουλγαρία.

voulgara

Η συγκεκριμένη δημοσιο, χρονικής διάρκειας έως 08-02-2017, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και καθιστά ευχερέστερη την πραγμάτωση της αξίωσης της ς για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων και τη διερεύνηση της συμμετοχής των κατηγορουμένων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 24310 – 63020 και 24310-63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση