Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Καλλιεργούσε κάνναβη στο δωμάτιο του σπιτιού του
Καλλιεργούσε κάνναβη  στο δωμάτιο του σπιτιού του

Καλλιεργούσε κάνναβη στο δωμάτιο του σπιτιού του

ια καλλιέργεια ναρκωτικών συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Περιφέρειας.

Σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο στην οικία του 33χρονου εντοπίστηκε στο υπνοδωμάτιο ειδικά διαμορφωμένος αυτοσχέδιος χώρος υδροπονικής καλλιέργειας χασίς.

Εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,80μ. – 1,10μ., ενώ κατασχέθηκαν μία λάμπα, ένα φίλτρο, ένα ηλεκτρικό μοτέρ, πέντε γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 63,5γρ., δύο ναρκωτικά χάπια, μία τητα κοκαΐνης βάρους 0,4γρ., μία τητα βάρους 0,75γρ. και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Εξέδιδαν εικονικά τιμολόγια

ια τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας κι έκδοσης εικονικών τιμολογίων συνελήφθη 42χρονος αθίγγανος ενώ δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 39χρονου αθίγγανου κι ενός 36χρονου Βούλγαρου.

Οι δράστες εξέδωσαν συνολικά έξι εικονικά τιμολόγια ύψους 121.131 ευρώ. Ο 42χρονος δραστηριοποιούνταν στο Βόλο, ενώ ο 39χρονος στην Καρδίτσα.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε ο 42χρονος σε υποκατάστημα ταχυδρομείου να κάνει χρήση πλαστής εξουσιοδότησης, προκειμένου να καταθέσει τραπεζικές .

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από την (01-11-2016) έως την (23-11-2016) οι τρεις άνδρες συνεργάστηκαν στην έκδοση εικονικών τιμολογίων με σκοπό το άμεσο οικονομικό όφελος.

Έκλεψε κατάστημα και συνελήφθη

Για και κλοπή συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Ο 33χρονος αποπειράθηκε να εισέλθει σε κατάστημα ιδιοκτησίας 41χρονου, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς καταδιώχθηκε και συνελήφθη.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 33χρονος είχε παραβιάσει λίγο νωρίτερα Ι.Χ.Ε. όχημα ιδιοκτησίας 50χρονου, απ' όπου είχε αφαιρέσει διάφορα προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος του.

Τέλος από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου συνελήφθη 46χρονος καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλο στερούμενος ς ικανότητας οδήγησης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση