Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αλληλομυνήθηκε και συνελήφθη πρώην ζευγάρι 
Αλληλομυνήθηκε και συνελήφθη πρώην ζευγάρι 

Αλληλομυνήθηκε και συνελήφθη πρώην ζευγάρι 

Στο Αστυνομικό Τμήμα οδηγήθηκε πρώην ζευγάρι, ένας 42χρονος και μια 42χρονη,  μετά από μηνύσεις που κατέθεσαν μεταξύ τους.

Ο 42χρονος κατηγόρησε την 42χρονη για παραση δικαστικής απόφαση, ότι δεν του έδωσε το ανήλικο παιδί τους και στη συνέχεια η 42χρονη μήνυσε τον 42χρονο για ψευδή κατα και συνελήφθησαν και οι δύο από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου.

Ηλικιωμένος οδηγός παρέσυρε πεζούς κι “έπεσε” σε σταθμευμένα οχήματα στη Γ. Δήμου

Τροχαίο προκάλεσε 71χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος σήμερα λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι στην οδό Γ. Δήμου, στο ύψους του “Ασύλου” στη .

Ο οδηγός, με κατεύθυνση προς Ν.Ιωνία, ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος κι αυτό εξετράπη της πορείας του, παρέσυρε δύο πεζούς, έναν 35χρονο και μια 61χρονη, ενώ προκάλεσε φθορές σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τους δύο πεζούς και τον ηλικιωμένο οδηγό και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου με ελαφρά τραύματα.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Τροχαίο στον Αλμυρό

Τροχαίο προκλήθηκε σήμερα λίγο μετά τις 2.00 μ.μ. στον Αλμυρό.

Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 21χρονος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο που οδηγούσε 33χρονος.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο δικυκλιστής που αρχικά μεταφέρθηκε στο και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου.

Συνελήφθη με ναρκωτικά στο Βόλο

Για κατοχή ναρκωτικών, συνελήφθη 44χρονος σήμερα το μεσημέρι στο Βόλο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά χάπια στεντόν και μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με μικροτητα βάρους 0,31 γρ.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου συνελήφθη 22χρονος δικυκλιστής κι από αστυνομικούς του τμήματος Τροχαίας συνελήφθησαν πέντε δικυκλιστές ηλικίας 21, 69, 29, 23 και 20 ετών καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Τέλος, από αστυνομικούς των συνελήφθη 35χρονος Αλός, από το Α.Τ. Ρ.Φεραίου στο Βελεστίνο 29χρονος Πακιστανός καιαπό το Α.Τ. Σκοπέλου 31χρονος Αλός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση