Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον Κλάους Ρέγκλινγκ στο Μέγαρο Μαξίμου
Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον Κλάους Ρέγκλινγκ στο Μέγαρο Μαξίμου

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τον Κλάους Ρέγκλινγκ στο Μέγαρο Μαξίμου

Τον εκτελεστικό διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας () , δέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η , σύμφωνα με την ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου, έγινε σε πολύ θετικό κλίμα. Ο τόνισε τη σημασία των μεταρρυθμίσεων που ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας οι οποίες αποτελούν τις κεντρικές δεσμεύσεις της νέας ελληνικής κυβέρνησης.

Ο κ. Μητσοτάκης επαναβεβαίωσε ότι η θα σεβαστεί τους δημοσιονομικούς στόχους. Επίσης, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ταχεία υλο των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων θα ανοίξει τον δρόμο για υψηλότερη ανάπτυξη και πρόσθετο δημοσιονομικό χώρο.

Ο κ. Ρέγκλινγκ συνεχάρη τον πρωθυπουργό για την εκλογική του νίκη. Τόνισε ότι ο είναι μακροπρόθεσμος εταίρος της ς και είναι πρόθυμος να βοηθήσει την κυβέρνηση στην προσπάθειά της να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και τη διατηρήσιμη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

Ο πρωθυπουργός και ο κ. Ρέγκλινγκ υπογράμμισαν την κοινή τους βούληση για συνεχή και εποικοδομητική σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση