Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Βολιώτισσα έκλεψε από τη ΔΕΗ ηλεκτρικό ρεύμα αξίας 7.200 ευρώ
Βολιώτισσα έκλεψε από τη ΔΕΗ ηλεκτρικό ρεύμα αξίας 7.200 ευρώ

Βολιώτισσα έκλεψε από τη ΔΕΗ ηλεκτρικό ρεύμα αξίας 7.200 ευρώ

“Φέσι” χιλιάδων έβαλε στη μια Βολιώτισσα, η οποία έκλεβε για σχεδόν πέντε χρόνια, κοστίζοντας στην επιχείρηση 7.200€, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί χθες ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή.

Ειδικότερα η κατηγορούμενη φέρεται από τον Αύγουστο του 2012 έως και τον Ιούλιο του με παράνομη σύνδεση να έκλεβε από τη , καταναλώνοντας 45.100 κιλοβατώρες χωρίς να καταβάλλει το αντίστοιχο αντίτιμο που έφτανε τις 7.200€.

Επίσης σε μια δεύτερη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και πάλι για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή σε αθίγγανο κάτοικο έας Ιωνίας.

Ο φερόμενος ως δράστης που δικάστηκε και καταδικάστηκε ερήμην έκλεψε ενέργεια 15.800 κιλοβατώρες, με την αξία της να ανέρχεται στο ποσό των 2.700€, από τον Φεβρουάριο του 2013 έως και το οέμβριο του .

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση