Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ / Βολιώτισσα έκλεψε από τη ΔΕΗ ηλεκτρικό ρεύμα αξίας 7.200 ευρώ
Βολιώτισσα έκλεψε από τη ΔΕΗ ηλεκτρικό ρεύμα αξίας 7.200 ευρώ

Βολιώτισσα έκλεψε από τη ΔΕΗ ηλεκτρικό ρεύμα αξίας 7.200 ευρώ

“Φέσι” χιλιάδων ευρώ έβαλε στη ΔΕΗ μια Βολιώτισσα, η οποία έκλεβε ρεύμα για σχεδόν πέντε χρόνια, κοστίζοντας στην επιχείρηση 7.200€, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί χθες ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή.

Ειδικότερα η κατηγορούμενη φέρεται από τον Αύγουστο του 2012 έως και τον Ιούλιο του 2017 με παράνομη σύνδεση να έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ, καταναλώνοντας 45.100 κιλοβατώρες χωρίς να καταβάλλει το αντίστοιχο αντίτιμο που έφτανε τις 7.200€.

Επίσης σε μια δεύτερη καταδίκη από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και πάλι για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή σε αθίγγανο κάτοικο Νέας Ιωνίας.

Ο φερόμενος ως δράστης που δικάστηκε και καταδικάστηκε ερήμην έκλεψε ενέργεια 15.800 κιλοβατώρες, με την αξία της να ανέρχεται στο ποσό των 2.700€, από τον Φεβρουάριο του 2013 έως και το Νοέμβριο του 2017.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δύο θετικά κρούσματα covid-19 στα rapid-test στο Διοικητήριο των Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων - https://t.co/xunonykUAz -

  • Ζημιές σε κουζίνα διαμερίσματος από φωτιά - https://t.co/xusQCQUl9C -

  • Στελέχωση "Τσιτσιλιάνειου" και Κ.Υ. Αργαλαστής στη συνάντηση Μιτζικού-Σερέτη - https://t.co/0VOBX256pZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση