Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Β. Λεβέντης από Βόλο: Θα κλείσει η αξιολόγηση, ο Τσίπρας θα μας πάει σε εκλογές
Β. Λεβέντης από Βόλο: Θα κλείσει η αξιολόγηση, ο Τσίπρας θα μας πάει σε εκλογές

Β. Λεβέντης από Βόλο: Θα κλείσει η αξιολόγηση, ο Τσίπρας θα μας πάει σε εκλογές

Εκλογές άμεσα μετά τα νέα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για να κλείσει η προβλέπει ο βουλευτής και πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων  Βασίλης Λεβέντης που βρέθηκε στο Βόλο στη συγκέντρωση για τους  φίλους και τα μέλη του κόμματος. Μάλιστα όπως ο ίδιος τονίζει «Στις θα μας πάει ο ίδιος ο Τσίπρας μετά τα ασήκωτα μέτρα που θα φέρει και θα το κάνει επειδή θα χάνει δημοσκοπικά.»

Ειδικότερα στο θέμα της ς και στην τρέχουσα επικαιρότητα ο  πρόεδρος του κόμματος χαρακτήρισε στον λόγο  που απηύθυνε στο ακροατήριο   «πολύ δύσκολες τις ώρες που διανύουμε» και τόνισε  ότι  «ο κ. Τσίπρας θα τα υπογράψει όλα στο τέλος και η υπογραφή που θα πέσει αυτή τη φορά θα είναι η χειρότερη όλων» εξηγώντας ότι αυτά τα μέτρα είναι ασήκωτα τόσο στην κοινωνία όσο και στην βουλή και αυτό θα φέρει σίγουρα »

Επιπλέον ο Βασίλης Λεβέντης άσκησε δριμεία κριτική τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορώντας και τις δύο πλευρές ότι «λένε ψέματα» στον λαό.  Από τη μια η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα λέει ψέματα με τα αντίμετρα που θα ανακουφίσουν και από την άλλη η Ν.Δ. ψεύδεται για τις μειώσεις φόρων,  γιατί δεν έχει κανένα σχέδιο» ενώ συνέχισε πως «Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έφεραν επενδύσεις τόσα χρόνια» και χωρίς πολιτική σταθερότητα αυτό δεν θα γίνει ποτε.

«Σε αυτά τα στρατόπεδα του ψεύδους εμείς στήνουμε το μέτωπο της αλήθειας» είναι η απάντηση- μήνυμα του προέδρου το κόμματος που έστειλε από το Βόλο και στην ερώτηση σχετικά με  κυβέρνηση συνεργασίας  και τη δική του συμμετοχή, για άλλη μια φορά ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε  πως δε θα συνεργαστεί με κανέναν “εκτός και αν δεχτεί και τα εννιά σημεία…και κόψει τις συντάξεις πλουσίων , και τους  αργόμισθους στις ΔΕΚΟ και στον δημόσιο τομέα»

Όσον αφορά τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις ο ίδιος σχολίασε: « Είναι δημοσκοπήσεις του Μητσοτάκη. εκανίκι της είναι η Γεννηματά και οι δημοσκοπήσεις την ανεβάζουν, έμενα με κατεβάζουν γιατί δεν τους ανήκω».

Σχετικά με τις προκλήσεις της Τουρκίας και την στάση της χώρας μας, ο Β. Λεβέντης δήλωσε πως πρέπει “Να συγκρατηθεί η Ελλάδα και να μην μπούμε στο τρελοκομείο που άνοιξε την πόρτα η Τουρκία, αλλά να εκσυγχρονίσουμε τις ένοπλες δυνάμεις μας. Τέλος για την εμπορική συμφωνία  Καναδά – ΕΕ CETA, για την δήλωσε τα εξής:”Έχει αδυναμίες η συμφωνία και πρέπει να στηρίξουμε τους κτηνοτρόφους εντός της συμφωνίας με ένα σχέδιο στήριξης , η Ελλάδα είναι μικρή χωρά για να την αλλάξει.

Το παρών  έδωσαν μεταξύ φίλων  και μελών του κόμματος  ο βουλευτής Λάρισας  Γ. Κατσιαντώνης , η βουλευτής  Πειραιά Μεγαλοοικονόμου Θεο  και ο σε αργία   δήμαρχος Αχ.Μπέος.

 

 

 

 

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση