Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο  τελικός  Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

 

Κάτω από δρακόντια μέτρα ασφαλείας 

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα διεξαχθεί οριστικά ο  τελικός  Κυπέλλου ς μεταξύ ΠΑΟΚ- και ήδη αποφασίστηκε να ξεκινήσουν οι απαραίτητες  προκειμένου το γήπεδο να πληροί τις προδιαγραφές και τα  μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται για έναν τελικό .

Για το λόγο αυτό σημερα έγινε  σύσκεψη  στο Πανθεσαλικό, στην οποία  συμμετείχαν ο δήμαρχος Βόλου Θ. Θεοδώρου, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αγωνιστικού της ΕΠΟ Ζ. Βρύζας, ο Γιάννης Τόλιας, ο του αστυνομικού τμήματος Ν. Ιωνίας Θαν. Καλαμπόκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Περ. Λασκαράκης, ο υπεύθυνος εγκατάστασης του Πανθεσσαλικού Σταδίου Αναστ. ς και εκπρόσωποι των ομάδων ΠΑΟΚ και .

Ο  αγωνιστικός χώρος, είναι σε άριστη κατάσταση, ενώ  η ιδιωτική εταιρία που έχει αναλάβει τη του σταδίου οποία  ξεκίνησε ήδη  την εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης με .

Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη τα εισιτήρια που θα διατεθούν σε κάθε ομάδα θα φθάσουν τα 9.000 και αυτό προκειμένου να υπάρχουν κενά όπου θα τοποθετηθούν διμοιρίες των ΜΑΤ για να αποκλειστεί οποιαδήποτε επαφή μεταξύ οπαδών των δύο αντίπαλων ομάδων.

Οι  οργανωμένοι  φιλάθλοι θα υποβληθούν σε εξονυχιστικό έλεγχο σε δύο σημεία της πόλης από βορά και από νότο.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση