Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στη Μαγνησία την Παρασκευή ο Έλληνας πρωθυπουργός
Στη Μαγνησία την Παρασκευή ο Έλληνας πρωθυπουργός

Στη Μαγνησία την Παρασκευή ο Έλληνας πρωθυπουργός

Tη Μαγνησία αναμένεται να επισκεφθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, αναμένεται να βρεθεί στον Πλάτανο Αλμυρού  στις 9.00 το πρωί και  στη συνέχεια θα μεταβεί στο θερμοκήπιο του αγροκτήματος του Θεσσαλίας στο και από κει θα συνεχίσει με προορισμό την  Τ.Κ. Καναλίων, προκειμένου να επισκεφτεί το Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας .

Μετέπειτα θα πραγματοποιήσει στην εμπορική αγορά του Βόλου, όπου θα συνανητηθεί με τον εμπορικό κόσμο. συγκεκριμένα στη διασταυρωση των οδών Κ. Καρτάλη-Ερμού, στη μία 1.00 το μεσημέρι, θα τον αναμένουν οι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας,   οι οποίοι θα τον συνοδέψουν στην εμπορική αγορά, καταλήγοντας σε κεντρικό καφέ.

Ο έλληνας πρωθυπουργός  θα πραγματοποιήσει και σύσκεψη στο Δημαρχέιο Βόλου με τους δημάρχους της Μαγνησίας καθώς και με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας .

Ο Έλληνας αναμένεται να συναντηθεί και  με τα κομματικά στελέχη της περιοχής, ενώ τελευταίος σταθμός της επισκεψής του, πριν την  αναχώρηση  για την Αθήνα,  θα είναι η 111 Π.Μ. στη Νέα Αγχίαλο.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα των διαφημιστών για κατάργηση της εισφοράς διαδικτύου υπέρ #ΕΔΟΕΑΠ… - https://t.co/TSZJt7zjiz -

  • Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Νοσοκομείο Βόλου #ΑχιλλοπούλειοΝοσοκομείοΒόλου - https://t.co/5rl2pTkhCr -

  • OI #Locomondo στην παραλία Καλλιφτέρη της Αφήσσου - https://t.co/ASPs4nEVaP -

"Αλιεύοντας" την είδηση