Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » “Σίφουνες” τα αδέρφια Τσαρσιταλίδη
“Σίφουνες” τα αδέρφια Τσαρσιταλίδη

“Σίφουνες” τα αδέρφια Τσαρσιταλίδη

Στη διεθνή σκκιστική συνάντηση Θεσ/νίκης – Σκοπίων

Τρομερή περίοδο φόρμς διανύουν τα αδέρφια Τσαρσιταλίδη από το Βελεστίνο του Δήμου Ρήγα Φεραίου , ο Κων/νος και ο Χρήστος, αφού, μετά την κατάκτηση του Πανελλήνιου ομαδικού νεανικού πρωταθλήματος σκακιού με την ομάδα της Ε.Σ. Θεσ/νίκης, σε ένα ακόμα τουρνουά «ισοπέδωσαν» τους, θεωρητικά, δυνατότερους αντιπάλους τους.

Αήττητοι σε 4 , παρόλο που αντιμετώπισαν κάποιους από τους ισχυρότερους νεαρούς των Σκοπίων, με 3,5 βαθμούς ο Κων/νος και με 3 βαθμούς ο Χρήστος, συνεισέφεραν τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας της Θεσ/νίκης στο α' γκρουπ στη διεθνή φιλική σκακιστική συνάντηση Θεσ/νίκης – Σκοπίων, η οποία τελικά ηττήθηκε με σκορ 5-3 από τα Σκόπια.

Σε ατομικό επίπεδο ο 14χρονος Κων/νος κατέλαβε την πρώτη θέση, κατακτώντας το αντίστοιχο κύπελλο  και ο 10χρονος Χρήστος, ο οποίος -όπως όλα δείχνουν- θα είναι το “next big thing” του ελληνικού σκακιού, τη δεύτερη θέση  και το ασημένιο μετάλλιο, από όλους τους συμμετέχοντες των δύο ομάδων στο α' γκρουπ.

Στο β' γκρουπ η ομάδα της Θεσ/νίκης επισε αυτής των Σκοπίων με σκορ 12-4.

Οι , στους οποίους συμμετείχαν επίλεκτοι από συλλόγους της Θεσ/νίκης και των Σκοπίων, πραγματοποιήθηκαν στο Φιλίππειο από 28 έως 30 Δεκεμβρίου και τους διοργάνωσε ο Σ.Σ. Πεύκων Θεσ/νίκης.

Αποτελέσματα και στατιστικά των αγώνων μπορείτε να τα δείτε στο chess-results, για το γκρουπ Α' και το γκρουπ Β'.

Ενημέρωση για το σκάκι στην Ελλάδα καθώς και όλες τις προκηρύξεις των σκακιστικών αγώνων μπορείτε να δείτε στην https://chesswords.blogspot.gr.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση