Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Πορεία με συνθήματα και φθορές σε τράπεζες από αναρχικούς
Πορεία με συνθήματα και φθορές σε τράπεζες από αναρχικούς

Πορεία με συνθήματα και φθορές σε τράπεζες από αναρχικούς

με συνθήματα κατά του φασισμού, της Χρυσής Αυγής, του δημάρχου Αχ. Μπέου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου . Μουλά, πραγματοποίησαν οι αναρχικοί σήμερα το βράδυ, οι οποίοι αυτή τη φορά κινήθηκαν ανεξάρτητοι από τις υπόλοιπες πορείες.

Οι αναρχικοί αρχικά συγκεντρώθηκαν στις 6.30 μ.μ. στην Πλατεία του Αγίου Νικολάου και κατά τις 8.00 το βράδυ περίπου 300 άτομα ξεκίνησαν την τους προς το Δημαρχείο του υπό το διακριτικό βλέμμα της Αστυνομίας.

Στο δημαρχείο της πόλης γέμισαν τους πέτρινους τοίχους με συνθήματα κατά της δημοτικής αρχής και στη συνέχεια, κινούμενοι επί της οδού Ιάσονος έσπασαν τη της εισόδου καθώς και την εξωτερική ταμπέλα εφημερίδας, «κατέβασαν» κάμερες και έσπασαν ταμπέλες τραπεζών, καθώς και ταμπέλες ενεχυροδανειστηρίων και κατέληξαν αρχικά έξω και στη συνέχεια στη θόλο του .

Ειρηνικές οι άλλες πορείες για το

Οι δύο άλλες συγκεντρώσεις και πορείες που διοργάνωσαν οι φοιτητικοί σύλλογοι και το πραγματοποιήθηκαν ειρηνικά και χωρίς απρόοπτα με τη συμμετοχών πολιτών, φορέων και σωματείων.

Στις 7 μ.μ. ξεκίνησε η πορεία που διοργάνωσαν οι φοιτητικοί σύλλογοι από τη Θόλο του Θεσσαλίας και με συνθήματα, διέσχισε την οδό Ιάσονος, Δημητριάδος, Καρτάλη, Αναλήψεως, Ιωλκού, Δημητριάδος και στη συνέχεια διά μέσου της οδού Ιάσονος κατέληξε στο Πανεπιστήμιο.

πολυτεχνειο1πολυτεχνειο2
πολυτεχνειο3πολυτεχνειο4

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στο πρωτάθλημα ποδηλασίας Κεντρικής Ελλάδος η Νίκη Βόλου #πρωτάθλημαποδηλασίας - https://t.co/RVLMFgd4WU -

  • 1ο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. 2021 #1οΕΠΑΛΝΙωνίας - https://t.co/hzFDt6loFU -

  • Ρυθμίστηκαν μισθολογικά και ασφαλιστικά δημοσιογράφων στους δήμους #δημοσιογράφοι - https://t.co/s9izvFDVT8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση