Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ν.Παππάς: “Φθινόπωρο του 2019 οι εθνικές εκλογές”
Ν.Παππάς: “Φθινόπωρο του 2019 οι εθνικές εκλογές”

Ν.Παππάς: “Φθινόπωρο του 2019 οι εθνικές εκλογές”

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν θα δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις και ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές, τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής που βρέθηκε σήμερα στο Βόλο σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μαγνησίας, με θέμα: «Συζητάμε και προχωράμε για τη δημιουργία του Προοδευτικού Πόλου σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Ο κ. Παππάς απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, δήλωσε: “Αντιμετωπίζουμε τον κ. Μητσοτάκη με κατανόηση. Έχει εξελιχθεί σε Νοστράδαμο της οικονομίας και πολιτικής.
Προβλέπει συνεχώς καταστροφές που δεν έρχονται κι αλλάζει συνεχώς αντιπολιτευτικές ιστορίες και ψέματα κάθε δύο μέρες. Έχει να αντιμετωπίσει μία πραγματικότητα που διαψεύδει όλα όσα είχε υποσχεθεί.
Η χώρα βγήκε από τα μνημόνια.
Οι δημοσιονομικές δυνατότητες έχουν αυξηθεί και τα θετικά μέτρα αυξάνονται και θα πολλαπλασιάζονται.
Ο ελληνικός λαός περιμένει δικαίως να γευτεί τους καρπούς των προσπαθειών.
Αν αντιτίθεται στα θετικά μέτρα να τα καταψηφίσουν κι όχι να γυρνάνε γύρω γύρω από τον εαυτό τους.
Ο λαός απαιτεί σοβαρότητα, συζήτηση επί της ουσίας και να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων”.
Σε ερώτηση αν θα δρομολογηθούν εξελίξεις αν επιβεβαιωθεί από το αποτέλεσμα, οι που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο στις ευρωεκλογές ο κ. Παππάς απάντησε: “εθνικές εκλογές θα γίνουν μέσα στο 2019, το φθινόπωρο. Δεν είναι όπως οι ευρωεκλογές του 2014. Τότε οι προγραμματισμένες βουλευτικές απείχαν δύο χρόνια. Συνεπώς ούτε οριακά οι ευρωεκλογές δεν μπορούν να προκαλέσουν πολιτικές εξελίξεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και θα πεταχτούν στον κάλαθο αχρήστων όλα όσα μπορούν να πείσουν ορισμένα κέντρα της διαστρέβλωσης κι όχι της ενημέρωσης για το τι συμβαίνουν. Τα μηνύματα από τις συγκεντρώσεις είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά”.
Ερωτηθείς για το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς είπε ότι “είναι εντυπωσιακό ότι προκαλείται αυτή η συζήτηση από μία παράταξη που βαρύνεται με σωρεία σκανδάλων, όπως η novartis, του γεγονότος ότι κάλυπταν  και μέχρι πρότινος στενό του συνεργάτη που κατηγορείται για σε ανήλικο, ο αρχηγός του ενισχύει ανοιχτά τον οικονομικό οικογενειακό του προϋπολογισμό από εταιρείας εξωχώριες κι αρνείται να μας αποκαλύψει τον ιδιοκτήτη και θα πασχίζουν με κατασκευάσματα να βγάλουν τις δεδομένες καταστάσεις από τα α του κόσμου, αλλά ο δεν ξεχνά ότι αυτοί που ζουν τη ζωή του ζάμπλουτου έχουν πρόβλημα όταν μη προνομοιούχοι παίρνουν 50 ή 100 ευρώ παραπάνω το μήνα και γι' αυτό το γεγονός ο θα εκφράσει τη γνώμη του με έμφαση στην κάλπη”.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν επίσης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Βλάσης Αγτζίδης, Ιστορικός του Ποντιακού και μικρασιατικού Ελληνισμού, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Παναγιώτου, μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών «έφυρα» και ο ιώργος Παναγιωτόπουλος μέλος της Σοσιαλιστικής Πρωτοβουλίας.
Διαμαρτυρία για άδεια Κουφοντίνα
Στο χώρο του υ, λίγο πριν φτάσει ο κ.. Παππάς, περίπου 10 – 15 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, πέταξαν τρικάκια στα οποία αναγραφόταν: «Λευτεριά στον επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα – Να σπάσουμε το καθεστώς εξαίρεσης στους πολιτικούς κρατούμενους».
Οι διαμαρτυρόμενοι ανήρτησαν για λίγη ώρα πανό όπου αναγράφονταν “Άμεση χορήγηση άδειας στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Άμεση κατάργηση του εισαγγελικού βέτο”.
Μόλις ο κ. Παππάς μπήκε  στο χώρο του υ, μετά από λίγη ώρα, οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν.

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση