Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Αλλάζει όψη το «Παντελής Μαγουλάς» στη Ν. Ιωνία Βόλου
Αλλάζει όψη το «Παντελής Μαγουλάς» στη Ν. Ιωνία Βόλου

Αλλάζει όψη το «Παντελής Μαγουλάς» στη Ν. Ιωνία Βόλου

Με νέο χλοοτάπητα και εργασίες εξωραϊσμού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

 Στην αλλαγή του χλοοτάπητα και σε εργασίες συντήρησης και εξωραϊσμού του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «η Νίκη» προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για  έργο προϋπολογισμού 329.000 ευρώ που αφορά τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου της Νίκης.

Στις εργασίες περιλαμβάνονται τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων,  εξωραϊσμός της  πρόσοψης του γηπέδου επί της οδού Μαιάνδρου, συντήρηση της κερκίδας (θύρα 1) με τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων και ηλεκτρολογική εγκατάσταση για το φωτισμό του αγωνιστικού χώρου.

Παράλληλα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά και στην κατασκευή νέας κερκίδας (θύρα 3) χωρητικότητας 1.300 ατόμων περίπου, έργο προϋπολογισμού 243.846 ευρώ.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους, τις υπηρεσίες μας και την ομάδα της Νίκης Βόλου προχωράμε σε σημαντικές παρεμβάσεις που αλλάζουν την εικόνα του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς». Επιθυμούμε να έχουμε λειτουργικά αθλητικά κέντρα όπου αθλητές και πολίτες να μπορούν αθλούνται με ασφάλεια. Στηρίζουμε στην πράξη τον αθλητισμό, καθώς η Θεσσαλία είναι πρώτη αθλητική περιφέρεια στη χώρα με μεγάλα έργα και τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων» τόνισε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνιάστηκε κλοπή σε ναό στη Βρύναινα Αλμυρού - https://t.co/ceXzjOEYjp -

  • Νεκρός 78χρονος στο Νεοχώρι - https://t.co/fahNLTz7aq -

  • "Κώδωνα κινδύνου"  για τον κίνδυνο υπερμετάδοσης του κορωναϊού εξαιτίας καταλήψεων στα σχολεία… - https://t.co/kbfujme7pV -

"Αλιεύοντας" την είδηση