Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου
Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Πολίτες απέτρεψαν συμβολαιογράφους

 

Ματαιώθηκαν πέντε πλειστηριασμοί που επρόκειτο να εκδικαστούν σήμερα στο Ειρηνοδικείο , αφού για άλλη μια φορά συγκεντρωμένοι   απέτρεψαν την είσοδο των συμβολαιογράφων και των κηρύκων στο κτήριο, ενώ ένας άλλος  πλειστηριασμός  ακυρώθηκε, καθώς ο ιδιοκτήτης ακινήτου έκανε με την τράπεζα για τις οφειλές του.

Για σήμερα είχαν προγραμματιστεί οι πλειστηριασμοί τριώροφης ς 355 τ.μ. ιδιοκτησίας ιδιώτη, σε περιοχή του ανατολικού Πηλίου, με επισπεύδουσα τράπεζα και με τιμή πρώτης προσφοράς 150.585  €, αγροτεμάχιο 20 στρ. στην ευρύτερη περιοχή του , με την επίσπευση τράπεζας, ιδιοκτησίας ΑΕ, με τιμή πρώτης προσφοράς 82.000 €, διαμέρισμα ιδιοκτησίας ιδιώτη, με επίσπευση τράπεζας, με τρεις θέσεις στάθμευσης και τέσσερις αποθήκες στον Βόλο, με τιμή πρώτης προσφοράς μόνον για το διαμέρισμα 358.000 €, αγροτεμάχιο 4,5 στρ. με μεταλλικό βιοτεχνικό κτίριο εμβαδού 600 τ.μ. εντός του αγρού, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ιδιοκτησίας ιδιώτη, με την επίσπευση τράπεζας, με τιμή πρώτης προσφοράς 235.000 € και τρία διαμερίσματα στο Βόλο, ιδιοκτησίας ιδιώτη, με επίσπευση τράπεζας, το πρώτο εμβαδού 157 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 96.000 €, το δεύτερο 81 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 52.000 € και το τρίτο 71 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 43.000 €.

Στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου,  συγκεντρώθηκαν, παρά το τσουχτερό κρύο δεκάδες , εκπρόσωποι κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (, ), του , Συλλόγων, φορέων και συλλογικοτήτωνενώ η παρουσία της Αστυνομίας ήταν δια.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση