Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου
Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Ματαιώθηκαν πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου

απέτρεψαν συμβολαιογράφους

 

Ματαιώθηκαν πέντε πλειστηριασμοί που επρόκειτο να εκδικαστούν σήμερα στο Βόλου, αφού για άλλη μια φορά συγκεντρωμένοι πολίτες  απέτρεψαν την είσοδο των συμβολαιογράφων και των κηρύκων στο κτήριο, ενώ ένας άλλος  πλειστηριασμός  ακυρώθηκε, καθώς ο ιδιοκτήτης ακινήτου έκανε με την τράπεζα για τις οφειλές του.

Για σήμερα είχαν προγραμματιστεί οι πλειστηριασμοί τριώροφης οικοδομής 355 τ.μ. ιδιοκτησίας ιδιώτη, σε περιοχή του ανατολικού Πηλίου, με επισπεύδουσα τράπεζα και με τιμή πρώτης προσφοράς 150.585  €, αγροτεμάχιο 20 στρ. στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, με την επίσπευση τράπεζας, ιδιοκτησίας ΑΕ, με τιμή πρώτης προσφοράς 82.000 €, διαμέρισμα ιδιοκτησίας ιδιώτη, με επίσπευση τράπεζας, με τρεις θέσεις στάθμευσης και τέσσερις αποθήκες στον Βόλο, με τιμή πρώτης προσφοράς μόνον για το διαμέρισμα 358.000 €, αγροτεμάχιο 4,5 στρ. με μεταλλικό βιοτεχνικό εμβαδού 600 τ.μ. εντός του αγρού, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ιδιοκτησίας ιδιώτη, με την επίσπευση τράπεζας, με τιμή πρώτης προσφοράς 235.000 € και τρία διαμερίσματα στο Βόλο, ιδιοκτησίας ιδιώτη, με επίσπευση τράπεζας, το πρώτο εμβαδού 157 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 96.000 €, το δεύτερο 81 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 52.000 € και το τρίτο 71 τ.μ. με τιμή πρώτης προσφοράς 43.000 €.

Στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου,  συγκεντρώθηκαν, παρά το τσουχτερό κρύο δεκάδες πολίτες, εκπρόσωποι κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΕΠΑΜ, ΛΑΕ), του ΠΑΜΕ, Συλλόγων, φορέων και συλλογικοτήτωνενώ η παρουσία της Αστυνομίας ήταν διακριτική.

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση