Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Mε 17,5 μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ
Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Mε 17,5 μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Mε 17,5 μονάδες προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ

Με 17,5 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία έναντι του σε δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το ΠΑΜΑΚ για λογαριασμό του ΣΚΑΙ.

Πιο συγκεκριμένα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό 33% έναντι 15,5% του . Τρίτο κόμμα έρχεται η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 7,5% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,5%.

Από κει και πέρα 4 κόμματα συγκεντρώνουν ποσοστό 2%. Πρόκειται για το Ποτάμι, τους ΑΝΕΛ, την Ένωση Κεντρώων, αλλά και την Πλεύση Ελευθερίας που δεν είναι στη . Ακολουθεί η Λαϊκή Ενότητα με 1%.

Ένα ποσοστό της τάξεως του 15% απαντά «Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ», ενώ ένα ποσοστό 6,5% απαντά πως θα ψηφίσει άλλο κόμμα.

Στην ερώτηση «Είμαι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» απαντά θετικά το 3,5%.

Στην ερώτηση «Είμαι δυσαρεστημένος αλλά δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική» το 44%, ενώ το αντίστοιχο στην ερώτηση «Είμαι δυσαρεστημένος και πιστεύω πως υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές» απαντά το 51%.

Στην ερώτηση με ποια από τις δύο φράσεις συμφωνείτε περισσότερο:

«Ο Αλέξης ς διαπραγματεύεται σκληρά με τους για την εθνική μας υπερηφάνεια και το καλό της χς» και «Ο Αλέξης ς καθυστερεί την αξιολόγηση γιατί φοβάται το πολιτικό κόστος και θέλει να παραμείνει στην εξουσία», στην πρώτη απαντά θετικά το 18% και στη δεύτερη το 73%, ενώ «Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ» απαντά το 9%.

Aισιοδοξία για το

Στην ερώτηση για το τι απο τα παρακάτω θα σας έκανε να δείτε το μέλλον με αισιοδοξία, η απάντηση που πλειοψηφεί είναι «οικουμενική από την παρούσα ».

 

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση