Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών για το αντιεκπαιδευτικό ν/σ
Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών για το αντιεκπαιδευτικό ν/σ

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών για το αντιεκπαιδευτικό ν/σ

Διαμαρτυρία στην Διεύθυνση Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης, πραγματοποίησαν σήμερα εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ζητώντας την απόσυρση του εκπαιδευτικού νομοσχεδίου.

Η πρόεδρος της Μαρία Γιαννουλή είπε χαρακτηριστικά: “Εκδηλώνουμε την αντίθεσή μας για το πολυνομοσχέδιο που προωθείται εν μέσω πανδημίας, χωρίς να έχει προηγηθεί ουσιαστικός διάλογος με εκπαιδευτική κοινότητα.

Μείζονα θέματα: η θεμάτων,η σχολικής μονάδας και εκπαιδευτικό έργο, ανώτατο όριο , είναι θέματα που δεν μπορούν απλώς να κατατεθούν χωρίς να υπάρξει διάλογος με τους εκπαιδευτικούς”.

Για την τοποθέτηση καμερών, έκανε λόγο για διάταξη που καταπατά κάθε έννοια προσωπικών δεδομένων εκπαιδευτικών και και δεοντολογία που διέπει την τάξη, τονίζοντας: “Δεν διαπραγματευόμαστε την παιδαγωγική ελευθερία μέσα στις τάξεις και δεν υπάρχουν τεχνικά μέσα. Εμείς αποδείξαμε ότι τους δύο αυτούς μήνες σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων με τη σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση και μπορεί να βγει η χρονιά με τρόπους πρακτικούς κι ασφαλείς. Το πολύ σε επτά – οκτώ ημέρες τελειώνει η σχολική χρονιά”.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Μαγνησίας Απ. Μούσιος, δήλωσε: “το της εκπαίδευσης αφορά όλη την κοινότητα. Γι’ αυτό το λόγο ζητάμε ουσιαστικό διάλογο με μακρόπνοο σχεδιασμό και γι’ αυτό λέμε να μην κατατεθεί το και να γίνει διάλογος για να καταλήξουμε σε που θα ικανοποιεί τις μορφωτικές και κοινωνικές ανάγκες των παιδιών μας” προσθέτοντας ότι οι εκπαιδευτικοί δεν δέχονται καμία κάμερα σε κανένα σχολείο και τάξη”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Λαϊκό #συλλαλητήριο στο Βόλο #συλλαλητήριο - https://t.co/UBlyJeIvr4 -

  • Καλλιεργούσε δενδρύλλιο κάνναβης #δενδρύλλιοκάνναβης - https://t.co/di7qP0nIJy -

  • Μερική κατάργηση της μάσκας από σήμερα #κατάργησητηςμάσκας - https://t.co/x4IGg4Qh2z -

"Αλιεύοντας" την είδηση