Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Από θαύμα δεν κάηκε ζωντανή  ηλικιωμένη γυναίκα στη συνοικία της Νεάπολης
Από θαύμα δεν κάηκε ζωντανή  ηλικιωμένη γυναίκα στη συνοικία της Νεάπολης

Από θαύμα δεν κάηκε ζωντανή  ηλικιωμένη γυναίκα στη συνοικία της Νεάπολης

Από θαύμα δεν κάηκε ζωντανή  ηλικιωμένη αλλά και μια ολόκληρη γειτονιά στη συνοικία της Νεάπολης , μετά από  πυρκαγιά που εκδηλώθηκε γύρω στις 11:40 π.μ. σε μονοκατοικίας επί της Λεωφόρου Αθηνών λίγο πριν τις σχολές του .

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με οκτώ που έσβησαν τις    καθώς στην υπήρχαν εύφλεκτα υλικά όπως και μία δεξαμενή με μισό τόνο πετρέλαιο έξω από την .

«Είχαμε πληροφορίες από αυτούς που μας κάλεσαν ότι στο χώρο υπήρχε φιάλη γκαζιού και δεξαμενή πετρελαίου. Μέσα καμαράκι υπήρχε φιάλη υγραερίου και αμέσως όταν ήρθαμε την απομακρύναμε και σβήσαμε και τη φωτιά για να μην επεκταθεί στο υπόλοιπο αλλά και στα γειτονικά. Η δεξαμενή πετρελαίου ήταν έξω από το καμαράκι  και αυτή έλιωσε και κάηκε το πετρέλαιο. Επικίνδυνο περιστατικό που ευτυχώς εξελίχθηκε καλά, χάρις στην έγκαιρη επέμβασή μας» είπε ο επικεφαλής του κλιμακίου πυροσβεστών και  πρόσθεσε: «ως έκρηξη ακούστηκαν κάποια κουτιά με χρώματα που έσκασαν. Τη φιάλη την ψύξαμε και δεν έσκασε ευτυχώς. Οι   να μην αλλάζουν μόνοι τους τις φιάλες για να γίνεται πάντα για διαρροή. Η αλλαγή να γίνεται σε χώρο και με την παραμικρή μυρωδιά να κινητοποιούνται”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση