Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Από θαύμα δεν κάηκε ζωντανή  ηλικιωμένη γυναίκα στη συνοικία της Νεάπολης
Από θαύμα δεν κάηκε ζωντανή  ηλικιωμένη γυναίκα στη συνοικία της Νεάπολης

Από θαύμα δεν κάηκε ζωντανή  ηλικιωμένη γυναίκα στη συνοικία της Νεάπολης

Από δεν κάηκε ζωντανή  ηλικιωμένη αλλά και μια ολόκληρη γειτονιά στη συνοικία της Νεάπολης , μετά από  πυρκαγιά που εκδηλώθηκε γύρω στις 11:40 π.μ. σε μονοκατοικίας επί της Λεωφόρου Αθηνών λίγο πριν τις σχολές του ΟΑΕΔ.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με οκτώ πυροσβέστες που έσβησαν τις φλόγες   καθώς στην αποθήκη υπήρχαν εύφλεκτα υλικά όπως και μία δεξαμενή με μισό τόνο πετρέλαιο έξω από την αποθήκη.

«Είχαμε πληροφορίες από αυτούς που μας κάλεσαν ότι στο χώρο υπήρχε φιάλη γκαζιού και δεξαμενή πετρελαίου. Μέσα καμαράκι υπήρχε φιάλη υγραερίου και αμέσως όταν ήρθαμε την απομακρύναμε και σβήσαμε και τη φωτιά για να μην επεκταθεί στο υπόλοιπο σπίτι αλλά και στα γειτονικά. Η δεξαμενή πετρελαίου ήταν έξω από το καμαράκι  και αυτή έλιωσε και κάηκε το πετρέλαιο. Επικίνδυνο περιστατικό που ευτυχώς εξελίχθηκε καλά, χάρις στην έγκαιρη επέμβασή μας» είπε ο επικεφαλής του κλιμακίου πυροσβεστών και  πρόσθεσε: «ως έκρηξη ακούστηκαν κάποια κουτιά με χρώματα που έσκασαν. Τη φιάλη την ψύξαμε και δεν έσκασε ευτυχώς. Οι πολίτες  να μην αλλάζουν μόνοι τους τις φιάλες για να γίνεται πάντα έλεγχος για διαρροή. Η αλλαγή να γίνεται σε εξωτερικό χώρο και με την παραμικρή μυρωδιά να κινητοποιούνται”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #Συρία: Πάνω από 120 οι νεκροί στις σφοδρές μάχες ΙΚ – κουρδικών δυνάμεων #Συρία - https://t.co/BUQ2KNSXoZ -

  • Γερμανία: Πόσα εμβόλια θα απαιτούνται στο μέλλον; – Προσφέρουν οι τρεις δόσεις επαρκή #ανοσοποίηση;… - https://t.co/EhgJ0GYAsT -

  • Κακοκαιρία «Ελπίς»: Επιδείνωση από το βράδυ, αύριο το σφοδρότερο κύμα #ΚακοκαιρίαΕλπίς - https://t.co/VcW5obvGZ1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση