Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΠΗΛΙΟ / Από θαύμα γλίτωσε νεαρή οδηγός στα Καλά Νερά
Από θαύμα γλίτωσε νεαρή οδηγός στα  Καλά Νερά

Από θαύμα γλίτωσε νεαρή οδηγός στα Καλά Νερά

Κολώνα της ΔΕΗ έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της

Από θαύμα γλίτωσε μια νεαρή οδηγός στα Καλά Νερά σήμερα το μεσημέρι, όταν κολώνα της ΔΕΗ έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της που ήταν σταθμευμένο στον παραλιακό δρόμο των Καλών Νερών και από το οποίο λίγα λεπτά πριν είχε εξέλθει.

Η κολώνα της ΔΕΗ που “αιωρούνταν” δίπλα στην παραλία, μετά απο τιε προσφατες πλημμύρες, έγειρε σταδιακά από τους νοτιάδες που έπνεαν σήμερα στην περιοχή και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο, λίγο μετά που η ιδιοκτήτριά του το άφησε για να πάει σε κατάστημα όπου εργαζόταν.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καλών Νερών Κώστας Γραμμένος, σήμερα το πρωί η ΔΕΔΗΕ έστειλε συνεργείο έπειτα από πολλές οχλήσεις και έκανε αυτοψία. «Ο υπάλληλος μου είπε ότι η κολόνα θα καταργηθεί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για το δίκτυο και έφυγε».

Το μεσημέρι όμως η κολόνα έπεσε και κλήθηκε επί τόπου η αστυνομία και η ΔΕΔΗΕ που έσπευσε με γερανοφόρο όχημα και σήκωσε την κολόνα για να απελευθερωθεί το αυτοκίνητο και στη συνέχεια στην εναπόθεση στο πλάι του δρόμου. «Κατέγραψαν τη ζημιά στο αυτοκίνητο και έκοψαν και το καλώδιο και ευτυχώς που η κολόνα έγειρε σταδιακά και όχι απότομα. Με ειδοποίησαν αμέσως και ενημερώσαμε το ΚΤΕΛ να αλλάξει τα δρομολόγια γιατί το μεσημέρι θα περνούσαν από τον παραλιακό τουλάχιστον τέσσερα λεωφορεία και δεν θα μπορούσαν να περάσουν, αφού η ΔΕΗ ήλθε αργότερα», ανέφερε ο κ. Γραμμένος.

Η ΔΕΔΗΕ δεν είχε αρκετά συνεργεία το τελευταίο διάστημα καθώς είχε απλήρωτο τον εργολάβο που έχει πάρει τις εργολαβίες στη Μαγνησία και μάλιστα στη Ζαγορά είχε αποστείλει εργολάβο από τη Λαμία. Σ

ήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΔΕΔΗΕ στο Βόλο παρουσία και του περιφερειακού διευθυντή και συζητήθηκε το θέμα γενικότερα, καθώς υπάρχουν πολλές ζημιές στο δίκτυο από τις τελευταίες πλημμύρες και θα πρέπει να γίνει άμεσα η αποκατάσταση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μεσοχειμωνιάτικες καταμετρήσεις Υδρόβιων Πουλιών #καταμετρήσειςΥδρόβιωνΠουλιών - https://t.co/iK8qYZcUxo -

  • Αιτήσεις ευάλωτων νοικοκυριών για το ειδικό βοήθημα επανασύνδεσης ρεύματος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου… - https://t.co/hGsKWVrApw -

  • Τουρνουά rapid στην ακαδημία σκακιστών Βόλου #ΑκαδημίαΣκακιστώνΒόλου - https://t.co/LYV9Bk7Cea -

"Αλιεύοντας" την είδηση