Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Απαγχονισμένος 33χρονος στον Λαύκο
Απαγχονισμένος 33χρονος στον Λαύκο

Απαγχονισμένος 33χρονος στον Λαύκο

βρέθηκε πριν λίγη ώρ, στη διδρομή προς Μικρό του Πλατανιά, στο ύψος κεραιών κινητής τηλεφωνίας, ο δημοτικός υπάλληλος Ν. Πηλίου Κ.Μ., που αγνοούνταν από χθες το πρωί και γινόταν έρευνες για τον εντοπισμό του από την Αστυνομία, την και την .

Πρόκειται για τον συμβασιούχο του Δήμου Ν. Πηλίου, την εξαφάνιση του οποίου συγγενείς του δήλωσαν τις 7.00 χθες το απόγευμα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του το βράδυ από την Αστυνομία και την .

Ο , είχε ξεκινήσει με δίκυκλο το πρωί, για να πάει από το Λαύκο όπου διέμενε, στον Πλατανιά, για εργασία, αλλά όταν οι συγγενείς του το απόγευμα διαπίστωσαν ότι δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι, ενημερώθηκαν ότι δεν είχε φθάσει στη δουλειά του στον Πλατανιά, οπότε ενημέρωσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Xθες το βράδυ και σήμερα από νωρίς το πρωί ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Λαύκου, τόσο από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική (κλιμάκιο έξι ατόμων από την και το Βόλο), καθώς και από τριμελές κλιμάκιο της με σκύλο.

Τελικά, ο 33χρονος, εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε ένα ύψωμα στις 10.15 το πρωί , στη διαδρομή Λαύκου – Πλατανιά, όπου βρίσκονται κεραίες κινητής τηλεφωνίας και συγκεκριμένα σε δασική περιοχή ένα χλμ πριν τον Λαύκο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση